Opel Astra 1.6 CDTI vs Seat Leon 1.6 TDI
Merhabalar,
22 yaşındayım ve 700 bin lira bütçemle ilk arabamı almayı düşünüyorum. Şu an 2014 model Opel Astra 1.6 CDTi ve 2015 model Seat Leon 1.6 TDI arasındayım. Yakışıklı, bastığımda gidecek, fazla masraf çıkarmayacak, bütçeme uygun araba önerilerinize açığım. İlan linklerini aşağıya bırakıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Seat Leon:
https://www.sahibinden.com/s/xUqVfPm4
Opel Astra:
2014 1.4 TSI Seat Ibiza Cupra hâlâ alınır mı?
Merhaba abilerim,
22 yaşındayım ve 700 bin lira bütçemle ilk arabamı almayı düşünüyorum. Arabayı aşırı şımarık veya hızlı kullanan birisi değilim ancak gençlik hevesimi atmak için beygirli, otobanda beni eğlendirecek, şık görünümlü araçlar bakıyorum. Lisedeyken 1.4 TSI Ibiza Cupra’lar çok ilgimi çekiyordu ancak şu an bütçeme uygun Cupra’lara baktığımda 200 bin km’ye dayanmış, 2013-2014 model araçlar bulabiliyorum. Birkaç ilan sahibiyle konuştum, araçların yürüründe bir problem olmadığını, gelip kendim bakabileceğimi veya istediğim ekspertize götürebileceğimi söylüyorlar ama bu kafamdaki soruları tam anlamıyla çözemiyor. Hem 3 kapı olmasından hem de km’sinden dolayı ileride bu arabayı satarken zorlanacağımdan korkuyorum.Baktığım diğer araçlar Focus 3 1.6 TDCi Hatchback, Seat Leon 1.6 TDI, vs.
Değerli tavsiyelerinizi dinlemek, varsa nasihat almak isterim. Zamanınız için teşekkürler.

Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0