Hukuk bürosu dolandırıcı olabilir mi
geçtiğimiz aylarda motorsiklet ile feci bir kaza gecirdim. %75 karşı taraf hatalı %25 ise ben. herneyse kazadan kaynaklı yaralanmanın iyileşme sürecinde iken birçok büro aradı fakat şikayetçi olmak istememiştim sonrasında olmaya karar verdim şuan bir hukuk danışmanıyla görüşüyorum motorsiklet hasarı ve evde yatışımdan ötürü iş kaybım dolayısıyla 1.5-2m arası bir meblağdan bahsediyorlar bu işlerde acemiyim. tecrübem veya duydugum pek bir bilgi yok. işlemlere başlayalım demek istediğimde vekalet istediler benimde aklıma üstüme bir evin olduğu geldi. evi babamla ortak almıştım o yüzden babamada bu durumu sordum babama danıştığımda ise bilmediğin avukatlara inanma işte dolandırırlar mahkemeyi kazandığında para onların elinde olacak alır götürürler ev var onu bunu riske etme şeklinde korkutucu sekilde senaryolar uretti kendi avukatlarına yönlendirmek istedi. fakat konu şu şekilde bu görüştüğüm danışmanlık şirketinin adli tıp kurumunda doktorları varmış trafik kazası olduğu için onların o şekilde bir elemanlarının olması çok yarayışlı bir durum. sağlam şekilde rapor hazırlatacaklarmış vs. vs. bu konuyu sormak istedim. beni şuan 1 haftadır wp ve normal aramalardan sıkıştırıyorlar bende zaman kazanabilmek için karşı tarafla uzlaşmayı deneyip geri size dönüş yapıcam dedim haber bekliyorlar. ortada kesin bir durum yokken, sırf şüpheden dolayı avantajları kenara atıp sizle çalışmak istemiyorum demekte istemiyorum. yardımcı olur musunuz babamın soyledigi sey muhtemel olabilir mi?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 149 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel