Askerlik ve Atanma Durumu Hk.
Merhabalar, askerlik ve kpss atamaları ile ilgili aklıma takılan bazı şeyler olduğu için yazmak istedim.
Öncelikle askerliğim şuan yoklama döneminde gözüküyor ve 1 aylık bir süre kaldı. Askerlik sürecinde, öncesi veya askerlik yaparken atamalara başvuru yapma ve atanma konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığı konusunda bilgiler edinmiştim ama bu konuda bilgisi/tecrübesi olan varsa netleştirebilirse sevinirim.
Ayrıca bu 1 aylık yoklama dönemi bittikten sonra aralık ayı sonuna kadar yine yoklama döneminde mi gözükürüm, yoksa yoklama kaçağı durumuna düşüp atamalara başvurma yapma konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Aslında ağustos celbiyle askere gitmek istiyorum olabildiğince erken bir şekilde, bu konuda bir dilekçe verilebiliyor mu acaba bir işe yarar mı eğer olmazsa kasım celbine vs. kalırsam veya ağustos celbi 3. grupta yani ekime sevkim çıkarsa askerliğimi bedelliye çevirebiliyor muyum?
Biraz fazla soru sordum ama bu konularda yardımcı olabilen, bilgilendirecek birileri olursa çok teşekkür ederim şimdiden.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 279 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic