Selamlar Forum Donanım Haber ailesi
Son zamanlarda hem içerik üretim süreçlerini hızlandırmak hem de SEO konusunda deneyim kazanmak için yapay zeka destekli bir blog projesi başlattım.
Ana odak noktam daha çok doğal içerikler oluşturmak. Özellikle cilt bakımı üzerine özgün yazılar hazırlıyorum. Merak edenler için bloğumun ana sayfası burada:
👉 Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? | Günlük Doğal Bakım Önerileri
Şu anda bazı konular üzerinde içerikler ürettim, birkaç örnek:
- Spor Sonrası Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? Terlemeye Karşı Önlem
- Doğal Cilt Temizleme Bakımı Nasıl Yapılır?
- Günlük Cilt Nemlendirme Bakımı Nasıl Yapılır?
Ancak teknik tarafta bir sıkıntı yaşıyorum:
Google Search Console üzerinden sitemap eklemeye çalıştığımda "Getirilemedi", "Tür bilinmiyor" gibi hatalar alıyorum.
Ayrıca birkaç sayfada yeniden yönlendirme hatası oluşuyor. Blogger altyapısını kullanıyorum ve <data:view.title.escaped/>
sistemiyle dinamik başlıklar çalıştırdım.
Açıkçası içerik kısmında yapay zekanın desteği çok iyi oldu ama teknik kısımda tecrübem az
Bu yüzden sitemap, canonical ayarları, robots.txt gibi konularda tavsiyesi olan varsa çok makbule geçer
Şimdiden destek olan herkese teşekkür ederim!
Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? Merak Edenler İçin Kaynak Niteliğinde Bir Site!
Herkese merhaba! Cilt bakımıyla ilgileniyorsanız ve “Cilt bakımı nasıl yapılır?” sorusuna güvenilir, sade ve doğal yanıtlar arıyorsanız, size harika bir site tavsiyem var:
Bu site, cilt tipinize uygun bakım adımlarından doğal maske tariflerine, peeling önerilerinden nemlendirme ve güneş koruyucu kullanımı gibi birçok konuda pratik bilgiler sunuyor. Üstelik içerikler tamamen SEO uyumlu ve kullanıcı dostu şekilde hazırlanmış. Yani hem aradığınızı kolayca bulabiliyor hem de Google’da üst sıralarda çıkan bilgilere ulaşıyorsunuz.
💚 Sitede Öne Çıkan Başlıklar:
- Karma, yağlı, kuru ve hassas ciltler için özel bakım önerileri
- Evde kolayca hazırlanabilecek doğal maskeler
- Günlük ve haftalık bakım rutinleri
- Cilt bakımında doğru ürün kullanımı
- Leke, siyah nokta ve gözenek sorunlarına karşı etkili çözümler
Kendi deneyimlerime göre site oldukça sade, reklama boğulmamış ve tamamen bilgi odaklı. Ayrıca içerikler sohbet tarzında yazıldığı için okurken kendinizi bir arkadaşınızla konuşuyormuş gibi hissediyorsunuz.
🌿 Kısacası cildine önem veren, doğal yollarla bakım yapmak isteyen herkesin mutlaka göz atması gereken bir kaynak. Siz de bu konuda bilgi sahibi olmak ve sağlıklı bir cilde kavuşmak istiyorsanız bir uğrayın derim:
👉 ciltbakimi-nasilyapilir.blogspot.com
Sorusu olan olursa buradan da yanıtlayabilirim. Sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilt hepimizin hakkı!
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 127 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Site Tanıtımları