🚗⚡ Elektrikli aracınızla yola çıkarken şarj derdi mi yaşıyorsunuz?
ChargingBox: Şarj İstasyonları uygulaması ile Türkiye’deki tüm şarj noktalarını anında bulun! 🔋
✅ Hızlı & Çok Hızlı DC şarj
✅ AC şarj ve halka açık istasyonlar
✅ Favori istasyonlarınızı kaydedin
✅ Konum tabanlı arama ve navigasyon
📲 Hemen indirin: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chargingbox.app
Merhaba arkadaşlar,
Android için küçük bir uygulama geliştirdim: **Su Takibi & Hatırlatıcı**
Gün içinde su içmeyi sık sık unutuyordum. Bu yüzden hem kendime hem de ihtiyacı olanlara yardımcı olması için bu uygulamayı yazdım. Uygulama kilo, boy gibi bilgilere göre günlük su ihtiyacınızı hesaplıyor, gün içinde nazik bildirimlerle hatırlatıyor ve içtiğiniz miktarı animasyonlu olarak takip etmenizi sağlıyor. Ayrıca günlük ve haftalık raporlarla ilerlemenizi görebilirsiniz.
📌 **Play Store linki:**
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sadik.test1
İlk sürüm olduğu için eksikleri olabilir.
Her türlü geri bildirime açığım; tasarım, işlevsellik veya hata varsa bildirin, hızlıca düzeltirim.
> Uygulama **ücretsizdir**. İçinde sade ve rahatsız etmeyen bir reklam sistemi var. Destek olmak isterseniz yorum bırakmanız veya paylaşmanız yeterli 🙏
Teşekkürler, iyi forumlar!
keşke olsa dediğiniz bir ürün var mı "keşke şöyle bişey olsa hayatımı kolaylaştırıdı" dediğiniz bir ürün,icat var mı
Anker Soundcore Space One
Anker Soundcore Space One hakkında kararsızsan, bu videoya bakabilirsin :
Merhaba arkadaşlar,
Lise öğrencisi arkadaşlar için yeni bir uygulama keşfettim: Lise Başarı Hesaplama. Bu uygulama, ders notlarınızı girerek sınıf ortalamanızı kolayca hesaplamanızı sağlıyor. Özellikle sınav dönemlerinde notlarınızı takip etmek, başarı hedeflerinize ulaşmak için gerçekten faydalı olabilir.
Benzer uygulamaları kullanıyor musunuz? Fikirlerinizi paylaşın, belki daha iyisini bulabiliriz!
Link:
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0