Ben galiba gerizekalıyım
Yok arkadaş olmuyor 1.5 ay kaldı netlerim düşüyor yükselmiyor. Deneme analizini yapıyorum. Eksiklere çalışıyorum. Branş deneme çözüyorum eksiklere bakıyorum çalışıyorum. Matta yavaş olduğum için her gün en az bir ayt denemesi çözüyorum. Süre de tutuyorum ne yapmam lazım daha a*k. En son töder denemesinde tyt mat 30'un altında geldi. Ayt'de fen 30d/10y. Yok olmuyor ben sandığım kadar zeki değilim herhalde benden bir cacık olmaz.
Çok mu yavaşım?
2 ay kaldı ve hala tyt mat branş denemesini min 60-65 dakikada çözüyorum. Hiç hızlanma yok her gün çözmeme rağmen. Kurşun kalemle çözüyorum alışmak için normalde uçlu kalemle çözsem daha hızlı çözerim de bir türlü alışamadım şuna. Sizinki ne kadar sürüyor ve hızlanmam için önerebileceğiniz ne var?
Tyt bir anda 20 net düştü
Geçen hafta töder'e girdik bugün kontrol ettim normalde denemelerde 100'ün altına düşmem. Bunda 88 yapmışım ve zor da değildi. Salak saçma acayip sayıda yanlış geldi. Bütün moral motivasyon yerlere indi ne yapmalıyım? Oruçtan mı oluyor acaba diyecem de oruçken 105+ yapmışlığım da var neden böyle oldu acaba valla kafayı yiyecem
Ayt için branş denemesi gerekli mi
Soru bankası var yeterince. Branş gerekli mi
Paraf IQ vs Paraf Biosem (AYT biyoloji)
|
Sınıftakiler moralimi bozuyor
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0