Herkese merhaba,
HG8145C yönlendiricimin donanım yazılımını V5 sürümüne yükseltmeyi düşünüyorum ancak donanım yazılımı dosyasını çevrimiçi hiçbir yerde bulamadım. Kapsamlı bir şekilde araştırdım ancak şansım yaver gitmedi.
Firmware dosyasına sahip olan veya güvenilir bir şekilde nereden indirebileceğimi bilen biri varsa, yardımınız için çok minnettar olurum. Yükseltme süreci veya akılda tutulması gereken hususlar hakkında herhangi bir tavsiye de memnuniyetle karşılanacaktır!
Şimdiden teşekkürler!
Wifi kurulum dünyasında oldukça yeniyim. Neyle çalışıyorum:
Ofisimde bir Bell GigaHub modem/yönlendiricim var ve duvarlardan geçerek bodrumumdaki ve oturma odamdaki duvar plakalarına giden 2 adet önceden kablolu ethernet kablosu var.
2'li Deco XE75 (wifi 6E) paketi satın aldım ve bunları doğrudan bu duvar plakalarına taktım, bu da doğrudan modemime bağlandıkları anlamına geliyor.
Ana Deco'm düzgün bir şekilde kuruldu (kablolu) ancak ikinci Deco, wifi aracılığıyla ana Deco'ya bağlanıyor. Bunun kablolu bir ana taşıyıcı olacağını düşünüyordum ancak bunun modem yerine ana Deco'ya bağlanması gerekiyor gibi görünüyor.
Sorularım: İkinci Deco'dan modeme kablolu bağlantı işe yaramaz mı? İnternet hızımdan en iyi şekilde yararlanmak için ayrı odalarımda (bodrum, oturma odası) önceden mevcut duvar plakalarını kullanabileceğim bir kurulum var mı?
Teşekkürler!
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 100 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri