Herkese hayırlı cumalar ,
Aracımda Bi süredir bir kaç sorunla karşı karşıyayım bunlar sırasıyla
1. Araç rolanti de dalgalanma yapıyor
2. İlk çalıştırmada çok kısa süre 5 saniye kadar maviye benzer duman atıyor ama yağ eksilmiyor veya çok çok az eksiliyor
3. Çalışma esnasında daha sesli çalışıyor ve tik tik tik tik diye gaza yüklendikce ses geliyor
4. Çalışırken yakit veya yanık kokusuna benzer bir koku geliyor (kokuyu tam ayırt edemiyorum)
Sorunlarım bunlar ustaya gitmeden yaşayan bilen varsa yardım almak için danışmaya geldim ustaya gitmeden bilgi sahibi olmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Şimdiden saolun
Su eksiltme problemim var anlayamıyorum
Herkese merhaba arabadan pek anlamayan biriyim 3 gün önce kalorifer hortumlarım değişti ve arabama antifiriz koydurdum. Akabinde araba da su eksilmeye başladı. Arabayı çalıştırdığım da kalorifer geç ısınmaya başladı hararet gostergesi geç açılmaya başladı. Arabayı çalıştırıp gezip depodaki suyu çektiği zaman kalorifer ısınmaya başlıyor su geri vermiyor depoya tekrar koyduğumda belli bir süre su aynı kalıyor 1 gece geçince sabah geldiğimde arabayla gezdikten sonra suyu yine çekip geri vermiyor ne yapabilirim ve ya sorun ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0