K

Er
19 Kasım 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Muhabbet kuşuma eş alacaktım bir süredir istiyorum ve aileme de söylemiştim bunu. Babam uygun fiyatli bir kuş alır diye bekliyordum. Yaklaşık 2-3 gün önce babam bir petshopa gönderdi beni 2 kuş varmış al dedi. Babam acele ettirdi sorun olmaz diye düşündüm ben de. Kız olanla kuşum da eş olur diğeriyle de arkadaş olurlar, baktım alismadilar erkeği olmadı veririm diye düşündüm çünkü babam tutturdu al ikisini de diye. Gittim sordum aldığım gün abiye işte şöyle soyle kuşlar vardı alacaktım diye. Abi çift olduklarını söyledi ve cidden yakınlardı beraberlerdi yan yana. Sordum bilerek hani bak abi sorun olur mu, bir şey olur mu diye. Abi sorun olmaz anlaşır onlar dedi, ben de dedim hani olmaz herhalde kuşuma da dost olurlar. Aldığımız günden beri kuşuma rahat vermiyorlar ve dışladılar. Kafes yoktu ayrı diye mecburen aynı yerde yatırdım 1 gece de diğer 2 gece kafes dışına çıkarttım bilerek öyle yattı. Geldiklerinde mutlu oldu çok ilk biraz şaşırsa da, dişi kuşu öptü konuştu hatta. O gün bugündür ama düşman gibiler hepsi, meleğim çok korkuyor yine de doyamıyor ısırıp zorbalık yapsalar da yine konuşmaya çalışıyor. Araştırdım sanırım çiftlerin arasına girmeye kalkarsa vs saldırıp öldürme riskleri bile varmış ikisinin ve kuşuma bir şey olsun istemiyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Kuşum ile yatıp kusumla kalkıyorum, hep beraber vakit geçirip danslar edip sohbet ediyoruz. Çok seviyor beni, bağlı aşırı. Kapı açık olsa bile korkmuyor, kaçmıyor hiç. Düzenli olarak iltifat edip onunla şarkılar da söylüyorum. Çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Bunu kuşum kafamda ve üstümde dolanırken söylüyorum, çağırınca geliyor her yerimde dolanıyor ve bana güveniyor fakat bazen olur da kaşınırsa ya da sevmek istersem sevemiyorum cicikuşumu. Hafiften dokunuyorum, çok hızlı ısırmasa da yine ısırmaya çalışıyor bir süre sonra. Nazikçe kafasını birazcık sevip öpüyorum hep, az çok izin veriyor aşırı yapmadığım sürece. Ama bazen tutabilmeyi, yatırıp hatta sevmeyi falan da istiyorum çok. Ne yapmalıyım? Kaç yaşında bilmiyorum, 1-1.5 yıldır benimle birlikte. Erkek kuş, yardımcı olursanız sevinirim
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 111 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kuşlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.