Merhabalar aracımın performansını arttırmak için bir egzoz sistemi arıyorum sesi gürültüsü olmayan ceza yazılmayan muayneden geçen acaba egzoz olarak hangi bölümleri söktürsem bu sonuca ulaşırım arabamdaki egzoz orjinal katalitik var ortada bişey var ve sona bişey var acaba katalatik ve ortadaki şeyi sökyürsem en sona daha büyük bir susturucu koydurtsam sessiz muayneden geçen ve performanslı bir araba olur mu
Bosh marka triger kayışı güvenilir mi
Birkaç yan sanayi marka ile triger seti topladım kayışlar ( v kayış ve triger) bosh gergi bosh devirdaim optimal rulman aba diye bir marka benim sorum bu ürünler 50000 km gider mi yada bosh markasının kayışları nasıl kalitelimi güvenerek aldım bosh a nede olsa çogu markanın yedek parçasını üretiyorlar yolda kopma yaşarmıyım daha taktırmadım yorumlara göre iade edebilirim yan sanayi almamın nedeni bütcem fazla yok
Bosh marka kayış kaliteli mi
Merhabalar aracıma triger seti degişimi yapmak istiyorum orjinali bu piyasada çok pahalı o yüzden güvenilir bir yan sanayi malı almak istiyorum acaba bosh güvenilir mi daha önce sıkıntı yaşayan oldu mu ben birkaç ürün aldım fotografta mevcut iade hakkım bulunmakta daha önce sıkıntı yaşayan varsa bu markalarda taktırmadan söyleyin iade edeyim gergi bilyası markası aba
Agır bakım için usta kaç para ister
Merhaba aravımın agır bakım zamanı gelmiş olup tüm degişcek parçaların siparişini vermiş bulunmaktayım
Araç DACİA LOGAN MCV 1.5 DCİ DİZEL
Degişcek parçalar
triger seti
V kayış
Devidaim pompası
Baskı balata
Ön 2 amortisör eski yaylar çıkarılıp yeni amortisöre takılıcak
Toplam parça fiyatı 4980 tl tuttu ve şu an elimde parçalar
şu an piyasadan haberim yok ustanın birine parçalı taktırsam bana ne kadar işçilik ister acaba bir fiyat aralıgı yazarmısınız nedir bu işin piyasası
Frenlerim neden tutmuyor
Merhabalar benim merak ettigim şey arabalarla içli dışlı biri olarak bazı araçların freni nasıl bu kadar iyi tutuyor merak ediyorum benim aracım dacia logan mcv 2015 dizel 1.5 dci aracımda frene otobanda bastıgımda frenler ısındıkça daha iyi tutuyor ve yani sert basmassam araba uzuyor gidiyor ben dacia haricinde transit kullandım o da böyleydi bana farklı geşen şey doblo kullandım arabada firrne dokundugum anda zınk diye duruyor otobonda basar basmaz bir anda yavaşlatıyor fren mesafesi çok daha kısa fiat punto kullandım oda aynı şekilde duruyor zınk diye kırmızıda falan bi anda durabiliyosun ve bu olay çok az bir dokunuşla oluyor acaba benim arabamdaki balatalarla mı alakalı bir durum hangi marka balata kullanmalıyım öylese araçların hiçbiri yeni degil hepsi 250 binden fazla arabamın fireninin daha iyi tutması için ne yapabilirim
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.535 (Bu ay: 216)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel