A3 2011 Sportback Yağ Yakma Sorunu
Arkadaşlar merhaba, çok acil görüş ve desteklerinize ihtiyacım var, daha önce benzer konu başlığı varsa yönlendirirseniz sevinirim.
Aracım 170 bin, 1.6 sportback - 110 binde aldım, zamanında yağ bakımlarını yaptırırım, öyle çok hızlı kullanıp aracı zorlayan biride değilim ama 160 bin küsürde yağ lambası yandı, o zamana kadar hiç yağ eksiltme olmamıştı hemen gidip yağcıma tekrardan ekledik. henüz değiştireli 3-4 bin km olmuştu,
sonra 3-4 bin km sonra tekrardan yağ azaldı hemen tekrar ekledim ve bir gariplik olduğunu anladım fakat maddi durumum müsait olmadığı için gidememiştim, en son 170 binde araç teklemeye başladı baktıkki 2 ve 4 numaralı bujiler yağlanmış.
Aracın sürekli gittiğim sanayide 2 ortak var, biri geldi dedi motor inmesi lazım en az 10 gün sürer ve 120 ile 150 bin arası tutar, sonra diğer ortağı geldi dedi kapağı açalım önce bakalım eğer sorun orada değilse motor indiririz.
2 farklı yorum geldi ve benm maddi durum olarak 100 bin verme gücüm yok, lütfen beni yönlendirebilir misiniz.
Motorun inmesi aracı satmamda zorluk yaratır mı , bunun içinde fikir verir misiniz , çok teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar merhaba,
Bitirme tezinde yapacağım çalışmalarda kullanmak için laptop arıyorum, bütçem 13k - 19 k arasıdır.
Kullanılması muhtemel programlar ve sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir.
- 64-bit Intel or AMD system, running Windows 10.
- 8 GB RAM.
- A dedicated graphics card with latest drivers and at least 1GB video RAM, capable of supporting OpenGL 4.5 and DirectX 11, or higher. ...
- 3 button mouse
op2
- OpenGL 2 compatible graphics card, OpenGL 4.1 for 3D layer view.
- Display resolution 1024 x 768.
- Intel Core 2 or AMD Athlon 64.
- 550 MB available hard disk space.
- 4GB RAM memory.
op3- altair
Operating System
Windows 10 (64-bit)
Memory
8 GB of RAM (32 GB recommended)
15 GB or more of free hard disk space
Graphics Hardware
OpenGL 3D graphics accelerator compatible with OpenGL 3.2 or higher
OpenCL 2.1 required
True color (24-bit) support
Install/update to most recent OpenGL patches/drivers
1920x1080 screen resolution or higher for optimal user experience
2 GB or higher dedicated RAM
Only AMD and NVIDIA GPUs supported (Intel chipsets are not supported)
bilgisayar konularına uzağım, araştırarak bazı modeller belirledim, almışken ileride doktora yapma ihitimaline göre 4-5 sene götürebilecek analiz ve optimizasyonlarda rahat mesh alınabilecek destekleyen bir laptop konusunda destek olursanız gerçekten çok sevinirim.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0