Windows update yarıda kalıyor ilerlemiyor
Windows updateler internet bağlantım olmasına rağmen yarıda kalıyor. Sorun gidericiyi ile düzeltmeyi denedim olmadı. Windows 11
ekranı bozulan telefondan dosya kurtarma
merhaba cihazımın ekranı bozuldu muhtemelen ledleri yandı su alması sebebiyle. Telefon çalışıyor mesaj attığım zaman bildirim sesi vs alabiliyorum ancak ekrana hiçbir görüntü gelmiyor. içersinde fotoğraflarım dosylarım vs var. Bunları kurtarmak için bilgisayara bağladığımda dosya aktarımı yapamıyorum çünkü telefondan izin vermem gerekiyor. Bu izni vermeden dosyalarımı kurtarmanın bir yolu var mı?
Yeni laptop wifi kartı görünmüyor
Merhaba ben dün asus rog strix g15 g513rm-hf267
Model laptop aldım. Cihaz freedos du bu yüzden windows10 pro krulumunu gerçekleştirdim. Ancak ne yaptıysam da wifi a bağlanamadım. Elimde harici bir wifi adaptörü ile bağlanıp myasus uygulaması üzerinden ve diğer driver güncelleme uygulamalarından driverları güncelledim. İnternetteki bulabildiğim tüm yöntemleri denedim ancak ağ bağdaştırıcısında wireless görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Bilinmedik mağazadan laptop alınır mı?
Merhaba ben laptop almak istiyorum ancak beğendiğim model teknosa mediamarkt vatan gibi bilindik mağazalarda stok yok. Trendyol vb. Sitelerde satıcılar var ancak isimleri pek bilindik değil ve bu yüzden çekiniyorum. Sizce bu mağazalardan almakla bu satıcılardan almak ne kadar farkeder?
Telefon önerisi
Merhaba 4-5k fiyat aralığında telefon arıyorum. Anlayacağınız üzere fiyatından dolayı telefondan aşşırı bir beklentim yok. İsteğim depolama alanı yeterli olmalı ve düştüğünde kolay kolay perti çıkmamalı. Geri kalan özellikleri ortalama değerlerde olabilir. Önerilerinizi bekliyorum
ösym ilk kez şifre alma durumu
Merhaba ben yks başvurusu, sonuç öğrenme, tercih yapma işlemlerinin hepsini ösym ais den e devletimi kullanarak yaptım. Tercih sonuçlarını öğrenmek için internet araştırma yaptığımda ise ösym.gov.tr den sonuç açıklama sistemine girmem gerektiği söyleniyor ve orada da benden tc kimlik ve aday şifresi istiyor. Bu sorunu nasıl hallederim, tercih sonuçlarına bakmak için illa aday şifresi lazım mı yoksa ais den de halledebilir miyim?
Burs çıkar mı?
Merhabalar benim uzun zamandır bir biriktirdiğim 6-7 bin arası param var. Para bankada vadeli hesapta duruyor. Acaba bu paranın varlığı kyk yurt ve bursu çıkarma konusunda bir sıkıntı çıkarır mı?
İlk kez vdsl modem alacağım. Bu fiyat aralığında alabileceğim en fiyat/performans modem önerilerinizi bekliyorum.
Bunlarda veterinerlik okunmaz dedikleriniz...
Evet başlıkta da gördüğünüz gibi. Bu üniversitelerin fakültelerinde veterinerlik okunmaz diyeceğiniz, eğitim , akademik kadro, araç gereç açısından yetersiz bulduğunuz üniversiteleri merak ediyorum.
Veterinerlik kaç k düşer?
Veterinerlik fakülteleri tahmini kaç k düşer? 117k ile 129k gelir mi?
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.546 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet