Ford Kuga Gps Çalışmıyor
2017 model titanium kuga aracımın gps verilerini göstermiyor kendi multimedyasında navigasyon yok ama araçta gps mevcut bulunduğum konumu enlem boylam şeklinde gösteriyordu ancak artık göstermiyor dolayısıyla pusula da devre dışı kaldı aynı yönü gösteriyor aracın alabileceği son sürüme güncelledim sync sistemini sıfırladım ancak düzelmedi bilgisi olan arkadaşlar destek olabilirse çok sevinirim
wixten site yapıp satmak
wix ten site hazırlayıp satış yapmak yasal mı
Xiaomi Mobil veri de dokunmatik gecikmesi
wifi da sıkıntı yok ama mobil veriye geçince dokunmatik da gecikme oluyor telefon saçmalıyor anlayacağınız telefon redmi note 8
Xiaomi Cihazda Kulaklık
xiaomi cihazda orjinal airdots pro 2 mi alayım orjinale en yakınından klon airpods mu ama airpods gerçekten orjinale en yakın olanından şarj konusunda vesaire
acil destek xiaomi redmi 9
sıfır spot redmi 9 aldım global ürün aldığım gün itibari ile şarjı asla 0 a inmedi çünkü 60 dan aşağıda kapanıp açılıyor herhangi bir işleme tabi tutulunca
bende kullanmamaya başladım aldığım adam değiştireceğini söyledi ama 6 aydır ses yok telefoncuya götürdüm bataryası değişti rom yüklendi yine aynı son 1 haftadır çok sık oluyor hergün neredeyse telefon donuyor hiçbir şekilde işlem almıyor kapatma tuşuna basılı tutuyorum kapanıyor sonra açılıyor redmi logosunda saatlerce kalıyor bazen günlerce şuan da da o şekilde ne yapmalıyım tamir edilip çözülecek bir durumsa hangi parça onu söyleyin yaptırayım artı
Fastboot imei gider mi?
telefonum yurtdışı global xiaomi imei atıldı ama rom yüklemek istiyorum yine global bir rom yükleyeceğim fastboot ile imei sıfırlanır mı yani gidermi acil bekliyorum
bootloader kilidi açık hata ayıklama açık daha önce telefoncu rom yükledi ben değiştirmek istiyorum imei kaydı gidermi
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.610 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar