M

Er
11 Kasım 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Alırken çok büyük bir bütçen yoktu,1150₺ gibi bir fiyata aldım ve gerçekten memnunum.

Tum forumlarda bu markayı kötülüyorlardı ama başka bir monitör alırken bütçeme sığmıyordu,en kötü ihtimalle iade ederim dedim ve bunu aldım.

Monitör 3 gün içerisinde elime ulaştı,ilk laptopa takıp denedim ve sorunsuz çalıştı,ölü piksel yok. TN panel olması dezavantaj ama sandığım kadar kötü renk vermiyor aslında idare eder.
Ayrıca boyutu biraz küçük ama benim bütçem içerisinde doğru düzgün 27 inç monitör yoktu.

Monitör 1080p,144hz 1ms kavisli ve TN panel. Valorant,CoD ve LoL gibi oyunları sorunsuz oynatıyor ve 60hz ile 144hz arasındaki dağlarca farkı hissettiriyor. Hoparlörleri çalıştıramadım ama
7.1 kulaklık olduğu için pek de umrumda değil.

Mazleme kalitesine gelecek olursak gövdesi metalden yapılmış.Sadece monitörün açısını ayarlayabiliyorsunuz yani pivot yok.Ayakları sağlam ve ekran gövde oranı iyi,DP ile kullanıyorum 165 hz yapılabiliyor. OC düşünüyorsanız 166hz oldu sonra 167 girdiğimde Input Not Supported diye bir uyarı verdi.

Giriş çıkış portlarına gelecek olursak 1 HDMI,1 DisplayPort,1 DC 12v adaptör girişi(yanında geldi),1 audio out mavi jak,bir de amacını anlamadığım usb portu var. Tek sevmediğim yanı monitörü açmak ve ayarlarını yapmak için garip joystick gibi birşey var arkasında. Kullanması hiç konforlu değil ama alışıyorum. HDR desteği var ama ben normal kullanmayı tercih ediyorum genellikle.

Özet geçecek olursam monitörden memnunum,boyutu ve joystick gibi olan düğmesi dışında başka eksisi yok :)

Az bütçesi olanlar bunu güvenle alabilir,iyi forumlar.
Arkadaşlar max 300 tl lik mekanik klavye arıyorum şu özellikler olursa memnun olurum:

-Mavi switch

-Değiştirilebilir tek renk olmayan RGB aydınlatma

-Bilek yastığı

Lütfen beni bir süre idare edecek bir klavye önerin şimdiden teşekkürler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 995 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Harici Bileşenler
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.