X

Er
05 Eylül 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 2 senedir rap müzik ile uğraşıyorum söz yazıyorum ama henüz şarkı çıkarmadım bu attığım görüntülerde ki verseler oldschool boombap,battle tarza yazılmış sözlerdir sizce eksiklerim neler veya görüntülerden yola çıkarak rhymlarımı nasıl daha fazla geliştirebilirim yakın zamanda şarkı yapmayı düşünüyorum daha yazılmış onlarca verse'üm var lütfen saygı çerçevesinde belirtelim görüşlerimizi şimdiden teşekkürler 🙏
Merhabalar herkese sıfır toplama pc yaptım kasam dört pervaneli ve ışıklı olup ön kısmında 3 pervane bulunmakta 3 pervanenin ışıkları yanmakta 2 si çalışıp 1 i çalışmamakta aynı zamanda monitöre ekran gelmemekte ama kasamda her şey çalışır durumda aktif sizce ekrana görüntü gelmemekte ve 1 pervane neden çalışmamakta şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

PC özellikleri
İşlemci:İ3 10100F
Ekran kartı: Sapphire Rx560 4 GB
Anakart:Gigabyte H410M H
Ram:Corsair 8 GB 3200 MHz
Arkadaşlar merhaba ben Steam üzerinden pes 2020 lite indirdim lite sürüm olduğu için tam sürüm yapmak için crackledim 2 farklı crack denedim ama kırmızı ekran hatası veriyor ve PC donuyor kapatmak zorunda kalıyorum çözümü nedir bilenler yazabilir mi ? (Konami kırmızı ekranı ama konami yazısı gelmiyor)
Arkadaşlar ben 12.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim aynı zamanda meslek lisesi muhasebe bölümü öğrencisiyim ben ODTÜ siyaset bilimi okumak istiyorum veya hiç yoksa İstanbul siyasal okumak istiyorum kazanmak için nasıl bir tempoda olmam gerek dersaneye gidiyorum ama bir türlü evde istediğim çalışma programını oturtamadım bana biraz taktik verirmisiniz ?
Arkadaşlar tekrardan merhabalar daha önceden 3 4 konum vardı rap konusu başlığı altında ben yeni 2 rap parçası yaptım buraya linkini bıraksam bir dinleseniz nerede eksiğim hatam var beni aydınlatsanız ? Geçen ki konuda bana eksik olduğum yerleri söyleyen arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum.

İlk parçanın linki https://www.youtube.com/watch?v=egKYaPRWDkk&feature=youtu.be

İkinci parçanın linki https://www.youtube.com/watch?v=QdROFqBzZl4&feature=youtu.be
Arkadaşlar merhaba ben daha önceden de konu açtım 3 tane rap hakkında bu sefer sizden bir bilgi almak istiyorum yeni yaptığım şarkı nasıl olmuş acaba buraya linkini bıraksam beni biraz aydınlatsanız ne gibi yerlerde eksiğim gedigim var söyleseniz ?

Abilerim kardeşlerim tekrardan merhabalar ben daha önceden rap hakkında 2 konu daha açmıştım ben bu aralar rap sözleri yazıyorum ve beat eşliğinde söyleyip kaydediyorum ama aklımda bir soru var ben düz okuyorum ama ara da sesimi de değiştiriyorum benim bildiğim rap pop gibi okunmaz doğaçlama okunur bana fikir verebilecek birileri var mı ? Konu hakkında bilgisi olan .
Merhaba arkadaşlar geçen günde yazmıştım rap konusu hakkında ilk parçami yaptım ama ikincisine beat bulmakta zorlanıyorum bana birileri yardımcı olabilir mi konu hakkında bilgisi olan nerden bulabilirim beat ?
Herkese merhaba arkadaşlar ben bu aralar rap sözleri yazıyorum sözlerde sıkıntım yok ama beat ve söyleme kısmında sıkıntılar var konu hakkında bilgisi olanlar bir yardım edebilir mi ?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.803 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.