H

Er
23 Temmuz 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Hesabımda notlar kısmını cuma gününe kadar görüyordum arada da yazdığım oluyordu şimdi sürekli kullandığım hesabımda not kısmını göremiyorum ve bir şeyler de yazamıyorum. Hiç kullanmadığım hesabımda ise notlar kısmı hala açık ve kullanılabilir. Instagramı silip yüklememe rağmen düzelmedi. Instagram supportun ilgilendiğide yok zaten.

Arkadaşlar kuşum 3 saat önceye kadar iyiydi hava sıcak diye balkona koymuştuk ses geldi balkondan balkona çıktığımda kafesin duvarına tırmanmış bir şeyden korkmuş gibiydi sonra ayağının üzerine basamadi cubuklarda bile duramiyor kafesin dibinde öylece yatıyor önüne yem ve su koyduk ama yanaşmadı buyrun fotoğrafıda var neden olmuş olabilir bu nöbet felan mi geçirdi acaba yaşlı bir kuş 6-7 senelik ama 3 saate kadar iyiydi

Arkadaşımla coop minecraft dungeons oynamak istiyoruz crackli olarak burdan bulduk ama güvenilir mi bilmiyoruz bilgilendirirseniz sevinirim.

Dosya güvenli midir tararsanız sevinirim nasıl yapcağımı bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Oyun İndir Club Güvenli Midir?

https://www.oyunindir.club/minecraft-dungeons-indir.html

Spider-man Game Of The Year Edition almayi düşünüyorum sizce değer mi veya başka oyun önerir misiniz?
NOT:Plus sahibi değilim...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.607 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hobi Forumları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.