L

Er
04 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 269 (Bu ay: 0)
357797 Gün Cezalı
356507 gün 18 s. 7 dk. kaldı
Gönderileri
Sınavın maske ile yapılacağı açıklandı.Maskeyi nerden alıcaksınız?pazardan mı yoksa eczaneden felan mı
Sınav tarihi de konuşulcak.Hayırlısı ile agustos sonuna ertelenicek.
Bekir avşar düşmanlarını kafes dövüşüne davet ediyorum.

Ben de sizin gibi Bekir avşarı balon buluyodum.Gercekten abartılıyordu her yerde.videoları en az 100k izleniyordu.Bu adamın olayı ne dıye merak etmiştim.Youtubeda ismini arattırdım.Meğer kanalı varmış.Yüzlerce videosu vardı.O kadar vaktim olmadığı için MÖ 228 yılında çekilmiş biyoloji ders videolarını izledim.(netlerim düştü a*)

Sınava az kaldıkça telaşlandım.Netlerim istediğim seviyede değildi.Ben de bu adamın 20dakıkalık skype görüşmesine katılmaya karar verdim.Sadece 100tl idi.biraz tuzlu gibiydi ancak o 20 dakikada alacağım verim 100tlden çok daha değerliydi.Akşam 6 gibi görüşmeyi gerçekleştirdim.tam 20 dakika sürdü.

etkisini görebilmek için görüşmeden önce tyt denemesi çözdüm( 36 net )

görüşme bitiminde hemen aynı yayının başka bir yayınını yaptım ( 116 net)

FARKI GÖRDÜNÜZ MÜ GÜZEL İNSANLAR???????????
İsteyen veya okuyan var mı bu bölümde?
İstanbuldayım hava şuan 35-40 arası.Kim bilir güneyde nasıl.kafayı yiyicem dersi geçtim uyuyamıyorum bile
Alan ve memnun kalan var mı?

Dinamil ve manyetizma alıcam.f/p karşılar mı
Türkiye gelişmekte olan bir ülke.Yani sağlık konusunda iyi kalan konularda yetersiz bir ülkeyiz.Bu ülkede kalmak isteyen biri neden mühendislik okuyor?

40-50kdan alan eczacılıkta adam 23 yasında mezun olup kendi yerini açtığı an +10k para kazanıyor.Diş için de böyle

tıp da çok farklı değil

yksde 1k yapan adam mühendislik seçiyor.okuması ayrı dert mülakat ayrı dert.başlangıç maaşı eczacının yarısı bile değil.
Ben istanbulda oldugum halde piştim...Allah güneyde yaşayanlara sabır versin.
İndiksiyon özindiksiyon tarzı konu çalışabilceğim yer önerisi?
Mezuna kalma hakları var..
Benım gibi mezunların ise son şansı.tabı aılesı toleranslı olanlar vardır.Benim bu sene gitmem gerek unıye.İşimiz zor dostlar.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 277
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24.658 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 275 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.