M

Onbaşı
02 Ocak 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 53 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar herkese selamlar. Sistem yükseltmeyi düşünüyorum ama pek bu işlerden anlamıyorum tavsiyelere açığım teşekkür ederim.

ANAKART : ASUS H81M-K

İşlemci : İntel İ5-4460 3.20 gHz 4 çekirdek

16gb ram

EKRAN KARTI : GTX 1050TI 4GB

SİLİNSİN.

Türk Telekom VDSL 35MB Paketini kullanıyorum upload gayet iyi ama download gelmiyor.

Kaç kere şikayet kaydı açtım bir türlü çözemediler. Aranızdan belki yaşayan ve tecrübesi olanlar vardır.

Hat değerleri :

Hız testi sonucu :

Yardımlarınızı bekliyorum. Minnettar kalacağım.

Arkadaşlar letgo da gördüm piyasa da sıfır 500-600 tllik kulaklığı 50-60-70 veriyorlar. alınır mı sizce korkmadım değil fotoğraflarını atacam.

Cevaplarınızı bekliyorum.
Bu hat değerleri ne anlama geliyor? iyi mi? kötü mü?

Size 4 yıllık vodafone net hikayemi anlatacağım. benim gibi mağdur olmak istemiyorsanız Sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim.

2016'da evime ilk defa internet bağlatayım dedim o zaman 49,90 gibi bir fiyata 16mb internet bağlattım 1 haftalık kurulum sonun'da internet hızı testi yaptığım'da

ortalama 2mb down 0.30 up alıyordum rezaletti ama 2016 ya göre de çok da kötü değildi. Mersin'de oturuyorum. alt-yapım 8mb destekliyor. Kapatmak istedim fakat kapatamadım çünkü 24 aylık sözleşmemiz vardı.

Ben 2 yıl boyunca bu hız'da kullanmaya devam ettim. 2 yılın sonun'da kapatacakken aradılar ve Söz verdiler baya bir yalakalık yapmışlar(Pederin üstüne net.) Babam'da Kabul etmiş. 24 Ay daha taahüt hadi

bakalım Neyse hız artışı yalan yok biraz oldu 4mb down'a 0.50 up alıyordum rezaletti. elimde ssler var ama uğraşmak istemiyorum. Ben hafta'da 3 kere Vodafone'yi aramak zorunda kalıyordum.Etkisi

oluyor muydu?Oluyordu nasıl oluyordu biliyor musunuz 1 günlüğüne hızım çok iyi ertesi gün yine aynı evde 2 cihaz aynı anda girince sürekli kopmalar oluyordu. Ben sadece lol oynuyorum ve pingin önemini

oyunu oynayanlar bilir. TR Serverin'de 70-80 ms alıyordum 2 kişi girdiği anda 300-400 görüyordu şimdi sanacaksınız 2. kişi oyun indiriyor felan 480p de youtube'da video izliyor.

Her neyse böyle 2 yılı atlattık sözleşme bitti ben harıl harıl internet arıyorum. adam gibi bir ISS Bulmak için. Akşam peder geldi babamı kandırmışlar yine aq 2 yıl sözleşme yapmış. Ama ben nasıl

Çıldırıyorum. yapacak bir şey yok. neyse aradım Vodafoneyi Paket değişikliği yapacaz dedi. daha hızlı olacak filan eyv ne kadar sürer? 2 gün sürecek dedi bu 2 gün içinde internetiniz gidip

gelebilir,kesilebilir felan dedi. dedim 4 yıl bekledik 2 gün daha bekleriz.

2 gün şu hızla Kabir azabı çektim resmen

Neyse 2 gün geçti aradım dedim böyle böyle uzadı biraz felan diyor birbirinden haberi yok. Kapatabiliyor muyum dedim? Evet dedi. sözleşme bedelini ödemeye razıydım fakat paket aktif olmadığı için

sözleşme sayılmıyormuş. :D

Çok sevindim valla neyse Turk Neti buldum. Ortalama 4-5 günde Kendileri vodafoneyi kapattı Türk-Nete geçtim.

Şu an anlık Türk-Net Hız testi sonucum.

Uploadım çok düşük 1mb alırsın dediler böyle alıyorum kendilerine online işlemlerden yazdım fakat çözemediler.

TürkNet bağlatacaklara tavsiyem büyük şehirdeyseniz ve alt yapınız destekliyorsa bağlatın. Çünkü sınırsız hız sözleşme yok mis gibi

Ama sanırsam Türk'neti bu hafta kapatacağım SuperOnline aradı ve 2mb upload vereceğini söyledi.

Sonuç olarak VODAFONE'dan uzak durun... Okuduğunuz için teşekkür ederim.

DipNot: Belki aranız'da vodafone kullanıp iyi sonuç alan vardır fakat ben yaşadığım sorunları burada anlattım.Gelip yoruma vodafone kullanıyorum şöyle hız alıyorum felan demeyin ben 4 yıl bunları çektim

ve 1 kez bile mutlu olduğumu görmedim...
Arkadaşlar acilen bana bu tarz bir şey lazım yardımcı olacak bir arkadaş var mı lütfen.

ACİL
Arkadaşlar ehliyeti yeni aldım. park ederken biraz hızlı girdim. Elektrik direğine dokandırdım. Ön koruma eğildi sadece borusu içine çöktü biraz bunun masrafı nedir bilen yazabilir mi?

Elimde fotoğraf yok ama örnek olarak göstereceğim.

Altta berlingo yazan boru varya o içine gömüldü sadece tek tarafı sadece o boru fiyatını merak ediyorum. araştırdım bulamadım babam görmeden yaptıracağım.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.451 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.