J

Onbaşı
28 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 0 (Bu ay: 0)
361844 Gün Cezalı
357100 gün 19 s. 20 dk. kaldı
Gönderileri
Nick değiştirme seçeneğini görmediğimden yeni bi nickle ''TSelcuk'' olarak yeni üyelik açtım fakat cep tel. numaram bu üyeliğime kayıtlı olduğu için diğerinde kullanamıyorum bu nedenle üyeliğimi silebilirmisiniz yada tel. numaramı silin en azından Lütfen
Arkadaşlar benim sistemim şu ;
İşlemcim AMD Athlon 64 , 2200 Mhz 3500+
2 GB 800 Mhz Ram var makinede
şu anda onboard ekran kartımı kullanıyorum geforce 6150 ama ekran kartı alıp oyun oynamayı düşünüyorum , özelliklede PES 2009 oynamayı düşünüyorum bilgisayarda ona göre günlerdir ekran kartı bakıyorum ama bi adım yol alamadım bu konuda :(
Ana kartımda PCI-Express x16 slotu var sadece , bu şartlarda benim beklentilerim gerçekleşirmi yani yeni oyunlardan oynayabilirmiyim iyi bi ekran kartı alarak , ve bu konuda hangi ekran kartını tavsiye edersiniz onuda yazarsanız memnun olurum , tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler..

Ben şuna baktım son olarak ve alabileceğim ekran kartının maksimum fiyatı bu olur , yani bu paradan fazlada veremem , tavsiyelerinizde fiyat olayınada dikkat ederseniz memnun olurum :)

SAPPHIRE ATI HD 3850 1GB 256BIT GDDR2 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI 11121-34-20R
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52077

Anakartımda Asus M2NPV-MX merak edenler için .
Arkadaşlar resimdeki gibi bir sorunla karşılaştım bunun çaresini bulursam burda bulurum diye düşünüyorum , ben tam olarak ne demek istedigini bile anlamadım , bir arkadaşa sordum oda tam emin olmamakla birlikte hdd de temizlenemeyen bir trojan olabilecegini söyledi . Sizede sorayım bu resimdeki manzaranın anlamı nedir ilerde kötü bişey olurmu hdd kullanılmaz hale gelirmi mesela ? Ben daha 2 gün önce format attım bilgisayarıma ve SP 3 lü bir XP yükledim , ondan sonra sisteme kaspersky yükliyim dedim ama sonradan vazgeçtim güncellemeleri yaptıktan sonra kaldırdım yerine nod 32 3.0 kurdum , daha oncedende nod32 kullanıyodum ama daha once hiç böyle bi hata almamıştım format atmadan once. bu nun nedeni ve çözümü hakkında bana yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden Teşekkür ederim hepinize :)

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.883 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.