S

Er
30 Nisan 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Üslü köklü ve denklemlerrden sonra problem ve binom kombinasyon olasılık geliyor bu kombinasyon binom ve olasılık ı atlayıp arasında veri falan diye konu var bunları atlayıp fonksiyonlar ve kümeye geçsem nasıl olur? Problemlere bakmıcam
Vip yayınları ve karakök çözüyorum birde test okul varda onu çözmedim vip yayınları ile karakök bitmeden hangi tyt matematik kitabı almalıyım yeni nesil soru olan ya da deneme mi almalıyım? Ya da hem deneme hem sb önerileriniz için teşekkürler şimdiden.
Evet arkadaslar başlıkda dediğim gibi ayt matematik kaç ayda biter trigonometri çalısmayacağım geometri ve trigonometri hariç kaç ayda biter ve geometri ye şimdi baslayıp kaç ayda biyer ortalama?
Arkadaslar karakök 0 matematik ve geometri düşünüyorum ama çok soru yok diyorlar sizce almalımıyın alırsamda sizce nerden alayım önerdiğiniz site var mı Baska kaynakta önerebilirsiniz birey a var ama yeterli duymuyorum
Geo temelim zatıf bu yüzden kaynak öneri varmı önerebileceğiniz aklımda karakök 0 geo kitabı var sizce
Kendim çalışmayı düşünüyorum bu yüzden bunları çok iyi sağlamlastırmak istiyorum Türkçe 0 mat 0 diyebiliriz çok istiyorum sadece kaynak eksik ben türkçe için bilgi sarmal düşünüyorum matematik içinde karakök 0 vs sizce doğru mu
Selamünaleyküm arkadaşlar. 1 eylülde bir sınavım var ve yaklaşık 1 ay var bayram falan filan derken 1 aydan düşüyor. Tyt sınavı olacak Türkçe öyle böyle hallederim ama matematik nasıl olacak bilmiyorum şöyle 10net yapsam bile çok iyi olur ama nasıl olacak bilmiyorum. Bugün şifreli mat kanalını dinledim çok basit anlatıyor ve bir şey anlamadım. Kaynak olarak kaynaklarım var ama konuyu öğrenemiyorum ve nasıl çalışanımı bilmiyorum. Bu işi halletmiş kişiler gerçekten yazabilir mi çünkü hemen başlamak istiyorum 10 net de yeter şuan netim 2 3 diyebiliriz. Şimdiden teşekkür ederim.
Beyler başlıkta gördüğünğz gibi puanım çok düşük sırlama 1.6 milyon tokat goü gidip oradan dgs ile teknik bir üniye gidip yazılım müh mü olmak yoksa bu sene mezuna kalıp ybs okumak mı eğer ybs okursam sonuna kadar en iyisini yapmaya çalışacağım hedefim yurtdışında yüksek lisans yapmak ybsde şimdi pc programcılığı gidersem ve teknik bir üniye gidersem mavi diploma alıcakmışım ve yurt dışında +ları varmış peki ybsde böyle bir olay varmı mavi diploma yurt dışında kolaylık sağlıyacak.
yeni mezun oldum mezuna kalacağım ve kitap ve dershane parama katkı için para biriktirmem lazım istanbul avrpdayım garson işi haber ettim bekliyorum olmazsa baska bir şey düşünüyorum var mı şurda çalış vs her türlü akıla açığım
Arkadaşlar ben eşit ağırlıkçıyım yazılım mühendisliği olmak istiyorum. Aslında PC programcılığı olup sonra 2 yılı yazılım mühendisliği ile tamamlamak istiyordum. Sonra yazılım mühendisliğine baktım 4 yıllık Elazığ Manisa felan düşük geldi ne kadar doğru bilmiyorum sizce fen derslerine 0 dan başlarsam yazılım mühendisliği tutar mı ne zaman başlasam yetişir ? Tyt ve ayt kac net gerekli ?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.