Er
14 Nisan 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 100 (Bu ay: 0)
Gönderileri

beyler alan var mı? nasıl deneme sizce? denemeyi herkes yüceltmiş ne esprisi var anlamadım

İKİ GÜN ÖNCE 100+ DÜN 90+ BUGÜN İSE KURUMSAL BİR DENEMEDE 60 NET YAPTIM. ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM, DENEMEDE BİRAZ ZORDU(165DK YA UYGUN) VE SONUÇ REZALET GELDİ. NE YAPMAM LAZIM? MEZUNUM VE GERÇEKTEN ÇÖKMÜŞ GİBİ HİSSEDİYORUM, NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM? LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

aklımdaki deneme sırası

bilgi sarmal

nihat bilgin

esş

vakit olursa bir de karaağaç sizce yeter mi bunlar.?

sizce nasıl deneme arkadaşlar seviye seviye artıyor çözen var mı

arkadaşlar 1.sinde 93

2.sinde 100 net yaptım sizce nasıl denemeler?

herkes kötülüyor bir de size sormak istedim, millet kötü deyince yaptığım netlerden hiç tatmin olmadım

arkadaşlar kimyada bütün konuları hallettim sadece denge konusu kaldı. Kimya özelden çalışmak istiyorum da sayfasında tekli ders bulamadım satmıyor mu? haliyle bütün kitabı almak istemiyorum acaba yazsam olumlu dönüş yapar mı

ulan demiştim ki
acaba bu örtüyü çekince yemekler nasıl üstünde kalıyor? keşke ertan sinan şahin bunu anlatan bi video çekse (hani bazı gündelik şeyleri fizikle açıklıyor ya) içime doğdu ya işte, araştırmak da hiç içimden gelmedi, şansıma soru çıktı aq öyle de anlatasım geldi bu arada bi de üstüne yanlış yaptım amk
Arkadaşlar Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Herkese başarılar diliyorum Allaha emanet olun
evet 35+ yapan garip insanlar lütfen bize de anlatır mısınız.
arkadaşlar bilgi sarmal mı yoksa paraf mı? hangisinin ayt tam tekrar kampı iyidir?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 249
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.653 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.