Er
25 Şubat 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam dostlar. Bilgisayar toplamayı düşünüyorum yakın zamanda. Sizlerden de fikir almak istiyorum. Ryzen 5 2600 işlemci, MSI AM 320 Pro-E, 8gb 3000mhz bir ram, Sapphire Rx590 nitro+ special edition. Özellikle ekran kartı ve işlemci için fikirleriniz çok önemli. Ryzen serisi şu sıralarda yükselişte fiyat olarak uygun ve performansı da öne çıkmaya başladı. Aynı şekilde yeni çıkan rx590 ile ilgili de çok hoş yorumlar okuyup oyun testleri, incelemeler izledim. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Başlık klasik gelebilir ama burayı okursanız farklı olduğunu anlayacaksınız. 2 yıl önce aldığım Lenovo Ideapad 700 dizüstü bilgisayarım sorunsuz çalışırken son 2 aydır oyuna girdikten 3 dakika sonra kendini kapatıyor fakat bu kapama hiç daha once gördüklerim gibi değil. Bir elektrik kesintisi veya bir kaçak olduğunda elektronik eşyaların nasıl kapandığını düşünün, aynı o şekilde çat diye bütün donanım bir anda susuyor fanlar ekran vs. Şimdi asıl ilginç olan kısım bilgisayarı tekrar açabilmek için laptopun içinde hdmi görevi gören ekran ve kasa bağlantısını yapan kablomsu şeyi takıp çıkarmam gerekiyor anca o şekilde bilgisayar açılıyor normal kullanımda hiç bir sıkıntı yok. Oyun içinde sıcaklık değerleri 65-70 (gpu cpu). Model özellikleri:
İşlemci: i7 6700hq
ekran kartı: nvidia gtx 950m
Ram: 16gb

Forumdaki herhangibir konuda buna benzer bir sorun veya çözümüne rastlamadım maksimum işlemci çalışma yüzdesiyle oynamalar yaptım çözülmedi, yazılımsal olduğunu düşünüp formatladım, ekran kartı driverlarını güncelledim fakat bir değişiklik yok. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 519 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.