Onbaşı
24 Mayıs 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba ender 3 s1 modelini aldım ilk 2 3 baskım güzel gitti kutudan çıkan kendi filamenti ile aldım baskıları

2 gün önce microzey marka pla filament aldım bi baskı denemek istedim fakat ne yapsam olmadı baskı ilk katman hep bozuk çıkıyor brim atarken bir kenarı şeffaf eksik çıkıyor

Yatak ayarımı kağıt ile 4 tane civata ile güzel bir şekilde yapıyorum ardından oto kalibrasyon yapıp baskıya öyle başlıyorum

Sıcaklık 200-210 derece

tabla 60 derece

Fan ilk katman kapalı

Yazdırma hızı 50

Nerde hata yapıyorum yardım eder misiniz

3d yazıcı baskı problemi

Merhaba, piyasa malûm ortada fiyatlar anasının gözü olmuş.

Ayağımı yerden kessin işten eve evden işe götürsün günlük ufak ihtiyaçlarımı karşılaşın diye bir araba almayı düşünüyorum.

Şahin olur broadway olur tavsiye edebileceğiniz bu senin işini görür diyebileceğiniz bir araç var mı hocalarım

Merhaba, mesleki açık öğretim lisesinden mezun oluyorum, mezun olduktan sonra tecil hakkımız var mı ?

Daha fazla uzatabiliyormuyuz?

Merhaba, mumlar ile ilgili bir dükkan açmayı düşünüyorum dekor mum falan satıcaz fakat isimde zorlandık, yaratıcı olur komik olur havalı olur hiç farketmez bir isim öneriniz varmı acaba ?

Mumya diyen olmuştu mesela...

Merhaba, youtube da bir kanal bir kaç videosunda allah'a peygamber'e şehitler'e Atatürk'e küfürler hakaretler etmiş, bende bu videoları cimere ilettim şikayet ettim. Adalet bakanlığı bulunduğum şehirdeki başsavcılığına iletmiş dosyayı. Sanırım dava açılacak eğer dava açılırsa ve mahkeme olursa beni çağırırlar mı ? Yoksa sadece karakola ifadeye mi çağırırlar ? Bilgisi olan var mı ?

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 56
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.842 (Bu ay: 335)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.