Onbaşı
24 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 14 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar benimde yeni kullanmaya başladıgım başarılı oldugunu düşündügüm bir indikaötürü sizlerede tavsiye etmek istedim.

Long mu yoksa short mu kazandırır derdine son veren bir İndikatör oldugunu düşünüyorum.Verdigi sinyaller sayesinde hem çıkış başlangıcını hem de düşüş başlangıcını erkenden fark edebiliyor ve ona göre pozisyon alabiliyorsunuz. İster spot piyasada isterseniz futuresde kullanıp kazanmaya daha yakın olabilirsiniz.Destekten saat fark etmeksizin yardım ve bilgi alabiliyorsunuz.

İletişim için dm atabilir isterseniz telegramdan da ulaşabilirsiniz.

Tg: Fuatdg

CASH KONTROLL İNDİKTÖR & BOT

⭕ %92 Kanıtlamış Başarı Oranı

⭕ 7/24 Destek Hattı

⭕ Özel Telegram Grupları

⭕ Canlı Özel Egitimler

⭕ Hocalarımız Eşliginde İşlemler

⭕ Taktik & Strateji

⭕ Temel & Teknik Egitim

Arkadaşlar merhabalar;

Carrefoursa dan çocuklara karne hediyesi olarak codegen tablet pc aldım.ancak cihaz şarzı takılıyken açılıp çalışıyor fakat şarzdan çıkarınca kapanıyor ve bir daha açılmıyor.Şarza takınca açılıyor.Şarzınıda full dolu olarak gösteriyor acaba sorun nerde arkadaşlar.Carrefoursa yı aradım cihazı geri alamayacaklarını ancak servisin degişim kartı vermesi durumunda iade alacaklarını bildirdiler.Yazılımla alakalı bir sorunsa update yaparak halledebilirimiyim.
yardımcı olursanız sevinirm.
Arkadaşlar philips 32pdf4007 modelini aldım smart tv de direk youtube girdigimde videoları izleyebiliyorum fakat web tarayıcısından google üzerinden girdigim sitelerdeki videoları açmıyor hatta google reklamlarını dahi açmıyor sanırım flash güncellemek gerekiyor ama bunu nasıl yapabilirim.pc deki gibi flash player güncellenebiliyormu bunlarda acaba.Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar 2005 model vordobam var son 3-4 aydır yakıt konusunda çokn sıkıntı çekmeye başladım.En son dün yaptıgım denemede 50 tl lil eurodizel mazotla 130 km yaptım ortalama 0.380 kuruş yakıyor kilometrede ustama arabayı gösterdim ama net olarak sıkıntı şundandır diyemedi acaba sizce arabada ne gibi bir bakım yaptırmalıyım.
benim baymak luna 240 fi kombim var 4 yıldır sorunsuz çalışıyodu. bu yıl 1 ve 3. sıradaki ışıklar aynı anda yanıp sönüyor.kıtapçıkta bunun anlamı yazmıyor.aynı anda bu iki ışığın yanması ne anlama geliyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.580 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.