S

Onbaşı
23 Mart 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 74 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar. Boş DVD'ye dosya yazdırmak istiyorum ama bilgisayar taktığım boş dvd'yi görmüyor. Birkaç kez görmüştü ama sonra tekrar okumuyor.Bu sorunu nasıl çözerim?

Merhabalar. eBay.com sitesinden kitap almak istiyorum amerikaspetim.com sitesi üzerinden almayı planlıyorum ama pek fazla bilgim yok amerikasepetim.com sitesinde gümrük ve sevkiyat işlemlerini biz üstleniyoruz yazıyor o zaman ek bir ücret ödeyecek miyim?

Herkese merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi elimde samsung lc24f396fhmxuf model monitörüm var ama ps2 to hdmi adaptörüyle denedim ekran siyah gösteriyor. Çözümünü bir türlü bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Merhabalar.eBay.de sitesinden ürün alırsam başka herhangi bir ek ücret öder miyim?

Herkese merhabalar. Resimdeki dönüştürücü eski joystickleri bilgisayara bağlamak için işe yarar mı? Bu dönüştürücüyü nerede bulabilirim?

Merhaba. Aradığım ürünün modelini hiçbir alışveriş sitesinde bulamadım sadece ebay.com sitesinde buldum ama nasıl getirttirebilirim?

Merhabalar. Samsung marka curved monitörüm var ama ps3'ü bağlayınca ses gelmiyor ses alması için hangi ürünü alabilirim?

Merhabalar. Eski oyunların ve programların cdlerini hangi siteden satın alabilirim?

Merhabalar. Eski oyunların örneğin Fifa 10 , Pes 2012 gibi oyunların demo sürümlerini hangi sitede bulabilirim?

Eski oyunların cd'lerini bulabileceğim bir site var mıdır? Amazon.com'a baktım ama fiyatları yüksek.

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.866 (Bu ay: 360)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.