F

Onbaşı
13 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar Merhaba,

Kadıköyde sigorta acentesiyim birçok sigorta firması ile anlaşmam mevcut.

Kaza sonrasında aracınızın değer kaybını almak istiyor iseniz bana ulaşabilirsiniz.

İşlemler için öncelikle ruhsat atmanız yeterlidir. Gerekli kontrolü yaptıktan sonra kimlik hesap numarası gibi eksik bir evrak var ise talep edilecektir.

İşlemler için herhangi bir şekilde vekalet talep etmiyorum. Sigorta şirketinden alınan tutar direk olarak ruhsat sahibinin hesabına yatacaktır.

Whatsapptan yada mail olarak ruhsatı paylaşabilir. Telefon ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz arkadaşlar.

Fatih Samur
Fora Sigorta
Kadıköy- Ataşehir
0531 083 90 64
0216 550 10 33 fatihsamurr@gmail.com

...
Arkadaşlar Merhaba,

Kaza sonrasında haklı iseniz aracınızın değer kaybı teminatı için benim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kadıköy'de sigorta acentesiyim birçok firma ile anlaşmam mevcut değer kaybı için sizlere ÜCRETSİZ bir şekilde yardımcı olabilirim.

Aynı zamanda Trafik - Kasko- Sağlık- Konut - Dask poliçeleriniz içinde iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için özelden yada whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

Fora Sigorta.
Fatih Samur
0531 083 90 64 - 0216 550 10 33 fatihsamurr@gmail.com
KADIKÖY/İSTANBUL
Arkadaşlar Merhaba,

Anadolu Sigorta acentesiyim. Konut sigortasında 2 gün için özel indirim mevcut buna ek olarak benim kendi indirimimde mevcuttur.

Anadolu sigortadan konut yaptıran arkadaşlara poliçe tutarının % 20 sini anında geri iade ediyorum.

Anadolu sigortadan konut hedefim mevcut. Sadece 2 gün için bu şekilde bir işlem yapıyorum. Hedefim 2 gün içindir. 2 gün sonra bu indirim olmayacaktır.

Konut sigortası ile evinizi ve evinizde bulunan Tv , buzdolabı, çamaşır makinesi, oturma grubu gibi eşyalarınızı hırsızlıktan, sel deprem , dolu ve terörden korunmaktadır.

Buna ek olarak ücretsiz çilingir hizmeti , cam kırılması yenilemesi işlemi, kombi klima bakımı, acil ambulans desteği hizmeti gibi birçok hizmeti mevcuttur.

Kış geldi doludan kardan zarar gören çatılarınız da bu teminat kapsamındadır.
Sizin evden alt kata su sızdırdığında yada üst kattan sizin eve sızdığındada konut sigortası ödeme yapmaktadır.

Çocuğunuz televizyonu yanlışlıkla kırdığında bile konut sigortasını kullanarak ödeme alabiliyorsunuz.

Ayrıntılı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

------ Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. 13.00 itibari ile hedefim tamamlanmıştır --------
Teşekkür amaçlı konuyu tutuyarom konuyu kapatacağım.

Fatih Samur
Fora Sigorta
531 083 9064
fatihsamurr@gmail.com

Merhaba forum.donanimhaber üyeleri.

KASKO ve TRAFİK işlemleriniz için fiyat araştırmaya artık gerek yok. Ailenizin sigortasıcı olarak size hizmet vermeye hazırım.

Her türlü sigorta işlemleriniz için dilediğiniz zaman iletişime geçerek destek isteyebilirsiniz.

Sizlere en kısa sürede ve güvenilir bir şekilde hizmet vermek için bekliyoruz.

Trafik teklifi için 10 dk da teklif alabilirsiniz.

Kasko teklifleri için ayrıntılı ve özel bir çalışmamız mevcut. Aracınıza ve isteğinize özel teklifler çalışmakta ve indirimler vermekteyiz.

Her ile MNG kargo yada istediğiniz kargo ile kargo çıkışı yapılmaktadır.
Poliçe örneği ve makbuzu işlem yapıldıktan hemen sonra mail ve whatsapp üzerinden yönlendirilir.

Ayrıntılı bilgi ve teklif almak için dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.
Whatsapp yada mail yolu ile ulaşabilirsiniz.

KASKO- TRAFİK-KONUT-DASK-SAĞLIK-İŞYERİ

Fatih Samur
0531 083 9064
0216 550 1033 fatihsamurr@gmail.com
KADIKÖY/İSTANBUL

Merhaba Arkadaşlar,

Özel sağlık sigortası artık lüks değil. Özel hastanelerde sıra beklemeden muayene olabilir yada ücretsiz ameliyat olabilirsiniz.

Kadıköy/İstanbul' da acente sahibiyim. Kesenize ve isteğinize uygun sağlık sigortası teklifleri vermek için sizleri bekliyorum.

İsteyene Özel İsteyene Tamamlacıyı Özel sağlık Sigortası.

Tamamlayıcı sigortaların fiyatları çok uygun. Bir hastaneye muayene için gittiğinizde minimum 200 TL gibi bir ücret ödüyorsunuz.
Tamamlayıcı sağlık sigortası Özellikle Anadolu sigortada çok uygun kişinin yaşına göre 550-600 TL den başlıyor.Yılda 3 Kez hastaneye muayene için gitseniz zaten paranız karşılanmış oluyor.

Detaylı bilgi ve teklif almak için Mail yada whatsapp ile iletişime geçebilirsiniz.
( KASKO - TRAFİK - KONUT VE DASK SİGORTALARIDA YAPILMAKTADIR )

Müşteri Temsilciniz.

Fatih Samur
Cep : 0531 083 90 64
İş : 0216 550 10 33 fatihsamurr@gmail.com
KADIKÖY/İSTANBUL

Değerli forum.donanımhaber üyeleri,

Konut sigortası ile evinizi ve eşyalarınızı %10 ek indirim ile sigortalıyoruz. Üstelik 150 TL den başlayan fiyatlarla ve 8 taksit seçeneği ile.

Konut sigortasının faydaları saymakla bitmez arkadaşlar.

Evinizi ve Eşyalarınızı
Yangına
Depereme
Hırsızlığa
Cam kırılmasına
Sel ve Su baskınına
Teröre .... karşı koruyun.

Ek olarak,
Ücretsiz çilingir
Tesisat işleri
Elektrik işleri
Cam işleri
Kombi klima bakımı gibi hizmetlerden yararlanın.

17 farklı anlaşmalı şirketimiz bulunmaktadır. Tüm firmalardan teklif verilmektedir.
Ücretsiz teklif almak için hemen iletişime geçebilirsiniz.

Fatih Samur
0531 083 90 64 fatihsamurr@gmail.com

Eğitim Mahallesi. Hakkı Bey Sokak. Kadıköy / İstanbul

Donanimhaber Üyeleri Herkese Hayırlı günler

17 Firma ile anlaşmalı olarak çalışıyorum. Uygun fiyat için acente acente gezmenize gerek yok, yada kaliteli ve hızlı hizmet için araştırma yapmanıza gerek yok.
17 firma arasından fiyatları belirleyip Donanimhaber'e özel fiyatlar indirimlerle birlikte poliçenizi yapmaya hazırım.

Aracı yeni aldıysanız geçici belgeyi, Yenileme işi ise aracın ruhsatını iletin hemen en uygun fiyatı size sunalım.

Fora Sigorta.
Fatih Samur
0531 083 90 64 - 0216 550 10 33
fatihsamurr@gmail.com
KADIKÖY/İSTANBUL
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Toyota
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PS4
Takım
Fenerbahçe
TV
Philips
Notebook
MSI
İşlemci
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.955 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.