Google play veya Apple Store üzerinden papel adlı uygulamayı indirip hesap açın, 50 TL nin sahibi olun!
Kredi karti vs hatta banka kartı bile almanıza gerek yok, direkt istediğiniz ibana ücretsiz aktarabilirsiniz. Aynı zamanda Hepsiburada ve trendyolda anında %15 nakit geri ödeme veriyor. Spotify %60 gibi kampanyaları bulunuyor.
Kayıt olup kimlik doğrulaması yapmanız gerekiyor, sonra para geliyor, DAVET KODUNU GİRMEZSENİZ ALAMAZSINIZ;
ucE8kmhE
Yapı Kredi'den herkese 600 TL!
Yapı kredi yeni müşteri olan herkese 600 TL worldpuan veriyor. Bu puanları banka kartı alarak(kredi kartı değil) bim, onur market gibi marketler üzerinden kullanabilirsiniz.
Yapmanız gerekenler;
Öncelikle yapı kredi uygulaması üzerinden aşağıda belirttiğim davet kodunu ilgili alana yazarak kayıt olmanız gerekiyor.
83NX5PG2
Bunu yaptıktan sonra 100 TL ye sahip oluyorsunuz, sonrasında herhangi bir faturanıza otomatik ödeme talimatı verip o faturayı öderseniz/veya kredi kartı isteyerek o kredi kartı üzerinden herhangi bir harcama gerçekleştirirseniz 500 TL worldpuan daha kazanırsınız. Bir öğrenci olarak bu zor günlerde fazla çaba göstermeden böylece 600 lira kazanabilirsiniz.
AKBANK HERKESE 750 TL CHİP PARA
Akbank mobil uygulaması üzerinden "Akbanklı olmak istiyorum" bölümü üzerinden akbanklı olan herkese 750 TL chip para!
Kazandığınız paraları banka kartı üzerinden migros, a101, Onur market gibi marketlerde ve çeşitli sitelerde gerçek para olarak kullanabilirsiniz.
Kredi kartı, kredi vs şartı yok❌ vadesiz hesap yeterli
Davet kodum:
100010011343044
Bu kodu uygulama üzerinden referans kodu/davet kodu olarak belirtilen bölüme girerseniz kampanyadan faydalanabilirsiniz. Herkese bol kazançlar
Rodeon 540x Driver?

Merhabalar bende eskiden amd ekran kartı için daha farklı lite olan programından vardı fakat desteği kalktığı için bunu indirdim haliyle, fakat oyunlarda ve performans gereken yerlerde bilerek tam vermiyor gücünü, fps süreki 40-45 bandında geziyor. Bunu nasıl eski haline getirebilirim?
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Referans İçerikli Kampanyalar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0