TRAFİK KAZASI DEĞERLENDİRMESİ - ORANLAR NEDİR SİZCE?
Selamlar.
Geçtiğimiz günlerde Motorsikletim ile bir trafik kazası geçirdim.
Turdan dönüyordum yan çantalarım arka çantam takılı arka artçı selemde kamp malzemelerim yol alıyordum.
İleride trafik sıkıştığı için emniyet şeridine geçtim önümde bir araç emniyet şeridinde ilerliyordu (Sivil araç - Normal Vatandaş - Kadın Sürücü ) yaklaşık trafik süresince 1-2km araç önümde emniyet şeridinde seyir halindeydi bende arkasından devam ediyordum. Araç emniyet şeridinin sağına fazla yanaştığı için bir toz kaldırdı bende bu esnada kaskın havalandırmasını kapatmak isterken araç aniden sol taraftan birinin sağa yanaştığını söyleyerek ani bir şekilde durdu ve ben duramayarak araca arkadan çarptım.
Kasık ve bel bölgemde oluşan ağrılardan dolayı ambulans ile hastaneye sevk edildim. Arkadan beni takip eden grup arkadaşım olay yerinde kaldı polis gelip ifadeleri alarak tutanak doldurup ayrılmış. Hastanede benimde ifademi aldılar.;
2 iş günü oldu bugün ile birlikte henüz tutanak düşmedi. Benzer bir olay yaşayan var mı iki tarafta bir birbirinden şikayetçi olmadı.
Motorsiklette ve araçta hasarlar mevcut.
Sizce kusur ne gelecektir bu şekilde yaptığım ilk kazam bundan sonraki süreçte neler yaşanacak.
İlgili arkadaşlar bilgi paylaşırsa çok sevinirim. İyi forumlar.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
8 Yanıt
0