Onbaşı
29 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Kendi imkanlarıyla avrupa hayallerini gerçekleştirmiş olan iki genç kuzen... Önlerinde 15 günlük bir avrupa seyahati ve yaşıyacakları bir çok macera. Üstelik gezecekleri görecekleri aynı zamanda kalacakları yerler mükemmel. En iyi zaman geçirilekleri ve en uygun fiyatlı otellerde kalacaklar. Bizlerde bu yolculuklarını http://www.avrupayigeziyoruz.blogspot.com adresinden keyifle eşlik ediyoruz. En azından ben ediyorum. En büyük hayallerimden biride bu gençlerin yaptığı gibi bir seyahate çıkmak sanırım. Tesadüf eseri bulduğum bu blog sayfası önümüzdeki 15 gün içerisinde Ercan Ö. ve Kağan T.F. 'nin gezdikleri gördükleri yerleri günü gününe bize aktarıcak. Kaldıkları otellerden havaalanlarından bize neler gördüklerini neler yaşadıklarını anlatacaklar. En uygun otelleri, restorantları, cafeleri, hangi ülkelerde oldukları... Yararlı olacak bir blog sayfası. Çok keyifli...
Kendi imkanlarıyla avrupa hayallerini gerçekleştirmiş olan iki genç kuzen... Önlerinde 15 günlük bir avrupa seyahati ve yaşıyacakları bir çok macera. Üstelik gezecekleri görecekleri aynı zamanda kalacakları yerler mükemmel. En iyi zaman geçirilekleri ve en uygun fiyatlı otellerde kalacaklar. Bizlerde bu yolculuklarını http://www.avrupayigeziyoruz.blogspot.com adresinden keyifle eşlik ediyoruz. En azından ben ediyorum. En büyük hayallerimden biride bu gençlerin yaptığı gibi bir seyahate çıkmak sanırım. Tesadüf eseri bulduğum bu blog sayfası önümüzdeki 15 gün içerisinde Ercan Ö. ve Kağan T.F. 'nin gezdikleri gördükleri yerleri günü gününe bize aktarıcak. Kaldıkları otellerden havaalanlarından bize neler gördüklerini neler yaşadıklarını anlatacaklar. En uygun otelleri, restorantları, cafeleri, hangi ülkelerde oldukları... Yararlı olacak bir blog sayfası. Çok keyifli...
Mrb. Uzun süredir photoshopta açtığım herşey hafiften sarı renkte çıkıyor. Üzerinde çalıştığım fotoğraflar olsun yeni açttığım sayfa olsun hepsi hafif sarı oluyor. çok inceledim hiç bir problem bulamadım. programı silip tekrar yükledim cs4 ü yükledim durum aynı. * sadece photoshoptayken sarı renk alıyorum. kaydettiğim çalışma normal görünüyor!

arkadaşlar 2g'yi yeni sürümüne yükselttim. açıldı bi baktım sim kartı görmüyor. No servis diyo bi süre sonra çok çok acil yardımınızı bekliyorum allah rızası içinn!!!!!
İkitellideyim ve sallanıyoruz şu an
Sömestra doğru singapur ve taylanta gitme ihtimalim varda. Oralardaki elektronik cihazların fiyatı hakkında bilgisi olan varmı? Özellikle Iphone 3g?
sağlam imtoo programını nerden edinebilirim? yardım lütfen şimdiden teşkkrle..
3g yi getirip burda kullanmam mantıklımı ne gibi zorluklar karşıma çıkar bi bilgisi olan varmı acep
Blog MustoLog Bloguma istersen bi göz at. İlgi çekici güzel faydalı zaman geçirmek için yazılmış bi blog. Sende böyle bilgileri takip ediyosan yazar ol yazılarını yayınla. (Yazarlık için mustolog@gmail.com) WwW.MustoLog.BlogSpot.com
Hakkında
Forum İmzası:
MustoLog!
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 56
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 28.791 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.