B

Onbaşı
22 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 72 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Kimya mühendisiyim ama iş bulmakta sıkıntı yaşıyorum bir süredir üstüne dünyanın gittiği yön ve kendi zevklerim doğrultusunda oyun yapma ve robotik kodlama alanlarında bir gelecek düşündüm kendimce bir kaç firma gördüm eğitim veriyorlar biraz masraflı olduğu için tecrübeli olan arkadaşlardan fikir almak için burda bu konuyu açmak istedim. Tecrübesi olanların tecrübelerini anlatmaları beni sevindirecektir. Teşekkürler.

Anno 1800 beraber oynayarak vakit geçirmek ve daha iyi öğrenmek için oyun arkdaşları arıyorum.

Tabii önce araştırdım, çözmediğim için konu açma ihtiyacı duydum. Yeni aldığım eski birkaç oyun Steam üzerinde çalışmadı Process Monitor ile hata raporu aldım bir oyun için. Onu sizinle paylaşmak istedim. Sorunu anlayıp çözebilmek için yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

https://www.mediafire.com/file/4xtay9whbsqfyyz/Logfile_%25281%2529.rar/file

Başlıkta belittiğim hatayı alıyorum, oyunu yeni aldım ve hiçbir şekilde kaydedilmiyor. Sorun nedir ve nasıl çözülür? Teşekkürler.
Merhaba.

Başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Kırmızı yazı ile belirtilen sorunları arattım çözümleri uyguladım ama hala aynı hatayı veriyor.
AMD işlemci için bir eklenti varmış onu yükledim ve Hyper-v kapattım ama hala aynı hata. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Andoid Studio hatası-HAXM ınstallation failed
i7 3770
Gigabyte GA-B75MD3H
2x4GB DDR3 1600 MHz CL9 Kingston

Aynı marka aynı değerlere sahip 2 GB RAM taktım ek olarak, açılmadı. PC BIOS pili sökmeyi falan denemedim, bilmiyorum pek bu tür şeyleri. RAM'ler sağlam, bir sorun yok. İnternette şöyle bir şey gördüm. Özellikle son 3 yıl içinde üretilen DDR3 RAM'ler ile daha öncesinde üretilen RAM'ler birbirleri ile tam uyumlu çalışmıyorlarmış. Bilmiyorum ne kadar doğrudur ama benim sonradan takıp denediğim RAM yakın tarihte üretilmiş bir RAM'dı. Sorun tam olarak nedir, nasıl çözeriz? İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
Oyun içinde ekran kartı kullanımı yüzdesi aşırı düzensiz ve düşük dolayısıyla performans doğal olarak çok kötü. RX 580 kullanıyorum, böyle olması normal değil. Çözüm için yardım edeceklere teşekkürler.
FM19 kayıtlı oyun yüklemiyor ve belli bir tarihe geldiğinde oyundan atıyor. Çözüm bilen var mi acaba?
yurtdışı konuşma açtırdım ama azerbaycandan bana verilen numarayı aradığımda yanlış numara diyor sorun nedir acaba ?
HDD sorunu !!!HDD sorunu !!!
Sistem oldukça yavaşladı ve bazı oyunlarda can sıkıyor. Benchmark testi resimlerdeki gibidir. Sorun nedir ve nasıl çözebiliriz? Teşskkürler!
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 415 (Bu ay: 372)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.