Çavuş
09 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 140 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Üniversiteye yakın kız yurdu göremedim. Burada okuyan kızlar ulaşımı nereden nasıl sağlıyor yardımcı olabilir misiniz?

Hazırlık okumak gerekli midir? Hazırlıkta devam zorunluluğu var mıdır?
Ortada sebep yokken whatsapp çalışmamaya başladı. Ne mesaj geldi ne gönderebildim. Telefonu kapatıp açtığımda whatsappa girmeye çalıştım, tarih ve saat ayarlarınızı güncelleyin uyarısı aldım. Zaten otomatik tarih kullanıyorum. Neyse bi şekilde kısa süreliğine kullanabildim, sonra yine gitti. Sadece whatsappta sorun var.

Whatsappı silip yükledim tüm mesaj geçmişlerim silindi. Yüklediğimde doğrulamada falan da sıkıntı oldu giremedim başta. Tarih ayarlarıyla filan oynayınca açıldı fakat şimdi yine kullanamıyorum. Sorunun telefonun tarih ayarlarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama otomatik de yapsam, kendim de ayarlasam sorunu çözemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim..

-- Ayrıca telefonu kapatıp açtığımda 60 kuruşum gitti. Nerden gittiğini anlayamadım. Sonra fark ettim ki dün arkadaşımın bana attığı mesaj bugün benden ona gitmiş. Onun attığı mesajın tamamen aynısı. Nasıl böyle bi şey olabilir anlayamadım.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 784 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.