2022 YKS MEZUNA KALMAK
"2022 Öğrencileri Mezuna Kalmayın" başlıklı bir sürü video gördüm. Bazı hocalar 2022 YKS öğrencileri için mezuna kalmayın yani sınava bir daha hazırlanıp -mezuna kalmanın ne demek olduğu bildiğinize eminim tabiki- 2023 yılında sınava girmeyin diyor. Sebebini de ilk LGS öğrencilerinden sonra gelen 2005 tayfanın; LGS ve Yeni Nesil sorularına alışkın, netlerinin 9. sınıfta bile 50-60 civarında dolaşması yani sınava hazır olmaları olarak sunmuşlar.
Asıl konumuz bu bilgiler ışığında sizlere, daha çok mezun kalmış veya sınavı kazanmış kullanıcılara yönelik anladığınız üzere.
Hukuk isteyen, dershaneye giden bir TM öğrencisiyim. Netlerim maalesef yeterli değil bu bölüm için. Konu eksiklerim de mevcut. Mental olarak da pek sağlıklı durumda değilim. Bazı sorunlarım oldu, sevdiğim insanları kaybettim vs. Bu durumda hâlihazırda sınava 3 ay kalmışken 1 sene daha hazırlanma, mezuna kalma ihtimalim var. Ailem bu konuda bana her türlü desteği veriyor ve çok anlayışlı karşılıyorlar. Yani ailesel bir sorunum da yok. Ama üstte bahsettiğim durum -2005 tayfanın sınava girmesi- beni ne şekilde etkiler bunu sizlere de sormak istedim.
Özetlemek gerekirse:
i) Mezuna kalma durumum var siz bu durumu nasıl buluyorsunuz?
ii) Yeni sorulara alışkın 2005 tayfanın sınava girmesi yüksek sıralama yapmayı daha da zorlaştırır mı?
iii) Mezuna kalırsam mentalimi korumak için ne yapmam gerekir?
iv) Sizce yanlış mı yapıyorum? (Bu cevaplaması zor bir soru biliyorum ama cevaplayabilecek kişiler cevaplayabilir tabiki)
Şimdiden cevap yazan/yazacak herkese teşekkür ederim.
MIUI 12.0.2 Gübcellemesi Ve Whatsapp Hatası
WİNDOWS 10 ARAMA KUTUSU
MASAÜSTÜ, İNDİRENLER VS'DEKİ DOSYALAR SİLİNDİ
|
SKYRİM DLC İLE OYNAMAK
|
KAYIT DEFTERİ, CMD VE GÖREV YÖNETİCİSİ
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 358)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar