M

Er
30 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 10 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba ;
Microsoftun sitesinden MediaCreationTool1909 indirip windows 10 kurmak istiyorum ancak MediaCreationTool1909 programını çalıştırdığım anda mavi ekran hatası veriyor . Win10 u indiremiyorum bile .
Windows 7 kullanıyorum driverları güncelleyeyim dedim abuk subuk oldu ekran kartının son sürümünü kurduğumda oyunlara girmiyor falan sistemi güzel bi silip win10 kurmak istiyorum ancak MediaCreationTool1909 u indirip çift tıkladığımda mavi ekran hatası veriyor
Arkadaşlar Merhaba ;
2010 yılında almış olduğum Samsung R540 Model Laptopumu 10 senedir sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım ufak tefek takviyelerle laptopu bu zamana kadar gayet iyi kullandım. Şimdi amacım bi bukadar sene daha kullanabilirmiyim acaba diye . At gitsin yenisini al fantezi arama diyebilirsiniz ama çok cefakar bir arkadaşım oldu ve yaşatabildiğim kadar yaşatmak istiyorum alıştığım birşeyden vazgeçmek istemiyorum .
Sorularım şunlar ;
-Ekran Kartını değiştirebilir miyim ?
-Anakartı değiştirip ekrankartı ram vs değiştirebilir miyim ? ( Çağa uygun donanımlar bulabilme açısından )
-Overclok yapabilir miyim?

Laptop'un özelliklerini fotoğraflarda paylaşacağım şimdiden fikirleriniz için teşekkürler .
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 254 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.