S

Er
10 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
3 senedir lumia 1320 kullanıyordum ancak artık temel uygulamalar bile nerdeyse çalışmayacak. Windows 10 güncellemede almıyor. Yani telefonu değiştirme vakti geldi. Büyük ekran telefon istediğim için seçeneklerim sınırlı. En az 5.7 inch olsun istiyorum telefon. Araştırarak 4 telefona indirdim seçeneklerimi. Dikkat ettiğim ikinci konu da ithalatçı garantili olmaması.
Çok fazla uygulama kullanan biri değilim. Oyun oynamam. Akıllı telefonu kullanma amacım seyahatlerde rahatlık oluyor. Harita ile yerini buluyorsun,kameran orda, internet orda. En temel ihtiyaçlarım bunlar. Onun dışında aslında çok akıllı telefon meraklısı değilim. Bunları dikkate alarak sizce hangi telefonu seçeyim? En az 5.7 inch ve resmi distribütör garantili olarak öneriniz başka telefon varsa önerilere de açığım. Teşekkürler şimdiden.

-Samsung Galaxy A7 (2017)
-Samsung Galaxy A810 (sanırım A8 2016 diye de geçiyor)
-Samsung Galaxy Note 4
-Samsung Galaxy Note 5
usb'yi bilgisayara takınca F olarak gözüktü ancak açmak isteyince Lütfen F içine bir disk yerleştirin hatası verdi.

Windows defender ile tara deyince de 'Tarama için seçtiğiniz sürücüler medya içermiyor. Lütfen bir CD ROM,
DVD ya da başka bir medya yerleştirin ve tekrar deneyin' diye uyarı veriyor.

Bilgisayarı açtım kapattımb Bir şey olmadı. :( :( usb'de önemli şeyler vardı. Kurtarma şansı nedir.

Bilgisayardan çok anlamam. Çözüm varsa basit ve adım adım anlatabilirseniz çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler
laptopun c sürücüsü kendi kendine doluyor. disk temizliyorum, Windows-prefecth ve tempt'teki dosyaları
siliyorum ama iki gün içinde tekrar doluyor. Duruma göre aynı gün. :( neden olabilir acaba. online dizi seyrediyorum
çok fazla. orada ki cookies'ler falan yapıyor olabilir mi diyeceğim ama başka laptop da da dizi seyrediyorum orda
bellek hiç dolmuyor. bir de bu temizleme işini yaparken herhalde explorerla ilgili bir seyleri sildim.
çok iyi değilim bilgisayar konusunda explorer'da yüklenmiyor.

yardım lütfen :( nasıl düzeltebilirim bu durumu. Bu arada Windows 7 benim sistem. Vaio olduğu için laptop
hala Windows 10 gelmedi.
c sürücüsünü temizlerken nasıl oldu bilmiyorum internet explorer silindi. tekrar yükledim ama program ekle kaldır kısmında çıkmıyor. Windows özelliklerini açma kapama dan işaretleyip tamam diyorum gene hiçbirsey olmuyor. Ne yapabilirim :( yardım lütfen
arkadaşlar benim bilgisayara bir buçuk ay önce format attım. Herşeyi düzene koydum. ancak 3 haftadır bilgisayarı ne zaman kapat düğmesine bazsam kapanmıyor ve Windows
ayarları yapılandırılıyor şeklinde yazı çıkıyor ve yaklaşık 1-1.5 saat sonra kapanıyor bilgisayar. Durmadan bir güncelleme halinde bilgisayar. Günde iki üç kez açıp kadağımda
laptopu her seferinde neredeyse bunu yapıyor. Ne yapabilirim? Windows 10 randevumu aldım. O gelince düzelir mi acaba?
selam arkadaşlar. çıldırmak üzereyim. geçen ay uydunet internet taahhhüt'ü bitince kotasını yükselttik. 10 Mbps'e kadar : 1 Mbps'e kadar 50 GB 39 TL / Ay tarifeden
25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 50 GB 49 TL / Ay tarifeye geçtik. Dolayısıyla eski modemimiz kaldırmayacağı için modemde satın aldık (netmaster).

Ilk internet koptuğunda sinyal sorunuymuş teknik arkadaş gelip halletti. İki hafta falan gayet güzeldi. Sonra iki hafta önce gene internet kopmaya başladı. Sorun çöz
diyorsun olmuyor. Bağlan diyorsun modemi aç kapa diyor. gene arkadaş geldi baktı DNS ayarlarından dedi ama biz oynamadık hiç ayarlarla. Internet hala kopuyor.
Neredeyse günde iki kere modem açıp kapıyorum düzelsin diye. Kimi zaman ylıdız işareti kimi zaman ünlem işaretle üçgen oluyor. Çıldırıcam artık . Bıktım modem
açık kapamaktan. İşin ilginci cep telefon ve kablolu eski masa bilgisayarında hiçbir sorun yok. Benim laptopta internet yokken cebimden rahat rahat giriyorum.
Gelen teknik arkadaşta cebinizde internet varsa bilgisayarınız sorunludur dedi. ne olur yardım edin. Nasıl düzelir bu internet kopması. Kafam karıştı. Bilgisayarda
sorun varsa modem değişmeden önce neden kopma olmuyordu. Bir yandan da arkadaşa hak veriyorum. Internette sorun varsa cepten nasıl giriyorum

yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.179 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.