B

Er
08 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Arkadaşlar merhabalar

Çok eskiden tek diskette bir oyun vardı asker oyunu oyunun başında asker karakteri helikopter ile savaş alanına bırakıyorlardı ve savaş yaparak level atlanıyordu çok güzel de müziği vardı şimdiden yazayım da akla ilk gelen contra değil pek bilinmeyen bir oyundu aklınıza gelenler hangileri lütfen yardım edin??

Başlıktanda anlaşılacağı gibi bu konudan çok şikayetçiyim firmalar ömürlük değilde 2-3 senede bozulacak şekilde elektrik süpürgesi üretiyorlar sanırım hani şöyle eskiden olduğu gibi alıp ömürlük kullanacağımız elektrik süpürgesi yok sanırım belki inanmazsınız isim vermek istemiyorum ünlü bir firmanın süpürgesini almıştım 125 tl'ye ikinci kullanmada emniyet düğmesi kırıldı ve kullanılamaz hale geldi malesef durum böyle siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar bugün bu ses sisteminin bass ayarlarını ve diğer ayarları çok kötü karıştırdım hangi ayarlarını nasıl yapmalıyım altta cihazın net resmini görebileceğiniz bağlantı paylaştım oradan bakabilirsiniz bu cihaz nasıl ayarlanmalı internetten baktım ama hiç bir yerde bu cihazdan görmedim bulamadım tam olarak hata şurada caminin mihrap kısmına ses gitmiyor
http://i.hizliresim.com/bJOJv0.jpg

galiba yeni sürüm casper bilgisayarlara artık xp yüklenmiyor ya windows 7 veya windows 8 yükleyeceksin adamlar resmen dayatıyorlar illa benim dediğim işletim sistemini kullanacaksın diye ancak ben illa xp diyorum yeni çıkan win 7 win 8 hatta şimdi win10 çıkmış artık 100e kadar çıkar sanırım saçma sapan windowslar çıkarıyorlar ayda bir yeni windows çıkartıyorlar ben xp kullanmak istiyorum
win 7 win 8 cdlerini takarsam format atılıyor ama xp cdlerini hiç okumadan geçiyor engel koymuşlar resmen ben bu engeli nasıl aşarım sizce?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 516 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.