iCloud kapatınca tüm masaüstü dosyaları belgeler silindi
Merhabalar arkadaşlar.
Bi arkadaşım bilgisayarında eskiden kullandığı iCloud u sürekli uyarı verdiği için kapattığını ve onu kapatınca masaüstünde ki belgelerinde ki indirilenlerinde ki hiç bi yerde dosya kalmadığını hepsinin silindiğini söyledi.
Bende nacizane bilgisayar öğretmeniyim baya kurcaladım hiç bi yerde dosya kalıntıları kırıntıları yok. Geri yükleme noktasıda yok. Recover my files kullanmadan bi sorayım dedim bi yerlere gizlenmiş olma ihtimali var mı? iCloud acaba kendi bi yere mi yedekliyor, ben hiç iphone kullanmadığım için o konuda cahilim, bilgilerinizi rica ediyorum.
iCloud kapatınca tüm masaüstü dosyaları belgeler silindi
Merhabalar arkadaşlar.
Bi arkadaşım bilgisayarında eskiden kullandığı iCloud u sürekli uyarı verdiği için kapattığını ve onu kapatınca masaüstünde ki belgelerinde ki indirilenlerinde ki hiç bi yerde dosya kalmadığını hepsinin silindiğini söyledi.
Bende nacizane bilgisayar öğretmeniyim baya kurcaladım hiç bi yerde dosya kalıntıları kırıntıları yok. Geri yükleme noktasıda yok. Recover my files kullanmadan bi sorayım dedim bi yerlere gizlenmiş olma ihtimali var mı? iCloud acaba kendi bi yere mi yedekliyor, ben hiç iphone kullanmadığım için o konuda cahilim, bilgilerinizi rica ediyorum.
Type C den Şarj Alamıyorum
|
PC nin Type C çıkışı, Hub ile kullanımı ?
|
Samsung Ekranı kırık bir telefondan veri nasıl alınır?
|
motor üfleme sorunu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.631 (Bu ay: 135)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware