S

Onbaşı
30 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba dostlar,

Oncelikle GM 5 plus sahibiyim firma bu telefonu satarken, hatta hala satışı aynı sloganla devam etmekte, Google la en yenisi demişti ve anında guncellemeler gelecek diyerek bu ürünü sattı ve satmakta. Reklamlarında da kullanmakta. Şimdi resmi gazete de burdanresmi gazete madde 8-2. de açıkça diyor ki tanıtımında kullanılan özellikleri taşımayan ürünler ayıplı üründür. Öyleyse bu telefonun android one programı kapsamında sürekli güncel kalacağı ve en hızlı yeni sürümleri alacağı telefonun en büyük özelliği olarak lanse edildiğine göre bu telefon da ayıplı üründür.

Bu telefona sahip olan herkesin destek vermesini ve bu kampanya kapsamında mağdur olan herkese ücret iadesi yapılmasını talep ediyorum.

Saygılarımla dostlar.

Güncelleme 30.03.2018:

Konu hakkında telpa ya dilekçe gönderdim. Gelecek cavabı paylaşıyor olucam dilekçe örneği linkte. canlı destek hattı bana dilekçeyi dekont@telpa.com a göndermemi istedi.https://drive.google.com/file/d/1K3SPgpnmXsVAM6-DDvlRI21UdFbzXYJY/view?usp=sharing

Güncelleme 09.04.2018:

General Mobile canlı destek ile görüştüm kendi içlerinde bu mailin muhattabı kim karar vemişler galiba. Eğer yalan değilse maili ilgili biri veya birime iletmişler numaramı aldılar cevap beklemeye devam.

Güncelleme 12.04.2018:

Maile hala cevap gelmediği için çağrı merkezini aradım. Mailimi okuyan müşteri temsilcisi beni bir süre bekletti daha sonra kendisi bir şey yapamayacağından olsa gerek. Kayıt açacağım size dönüş yapacağız dedi. Bekleme devam ediyor.

Güncelleme 17.04.2018

Bu gün geri aradılar. Avukatlarının yaptığı incelemede gönderdiğim dilekçenin resmi bir evrak olmadığını dilekçe olduğunu ve cevap vermek zorunda olmadıklarını ilettiler. Yalnız kendilerine resmi gazetede böyle bir kanun yayınlanmışken ve durum ortadayken net olarak "haksız mıyım?" diye sormama rağmen haksızsın diyemediler. Tüketici hakem heyetine başvura bilmem için mailime cevap vermelerini istedim biraz ısrar ettikten sonra tekrar inceleyip cevap vereceğiz dediler. Bekleme devam ediyor.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 318 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 141 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.