H

Çavuş
01 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar. Bilgisayarımda uzun zamandır ilk defa problem yaşıyorum. Dün gece Windows 8.1 versiyonu ile usb bellek kullanarak bilgisayarımı formatladım. Bilgisayar açıldıktan sonra ise köşeye bıraktım. Sabah driverları kurmak için elime aldığımda Windows simgesini gördüm ve "ardından" siyah ekranda önümüzde bir mouse işaretçişi ile kalakaldım. Saatlerce bekledim ancak açılmadı. Türlü kombinasyonları denedim. Görev yöneticisi açılmıyor. Ama Caps Lock, Num Lock gibi fonksiyonların çalıştığını tuşlara bastığımda yanan veya sönen ışıklardan anlayabiliyorum. Açılışta Bios' a giriş yapamıyorum. Bütün tuşları denememe rağmen buradan da bir sonuç alamadım. Güvenli mod da açılmıyor, yine f tuşları burada da fonksiyonsuz bir halde. Tekrar format atabilirim diye düşünerek usb belleği taktım ancak hiçbir şey yokmuş gibi siyah ekrana ilerlemeye devam etti. Ardından Bios' a giremiyorum, öncelik belki cd/dvd seçeneği olarak otomatik bir şekilde atanmıştır diye düşünerek dvd kullanarak format atmaya çalıştım ancak yine bir sonuç alamadım siyah ekran tekrar karşıma çıktı. Acaba monitörümde bir problem mi var diye düşündüm hdmı kablosu ile televizyon arasında bağlantı kurdum monitördeki görüntü televizyona yansıdı. Çok çaresiz bir halde hissediyorum kendimi yapabileceğim, bilgimin yettiği her şeyi denedim fakat hiçbir şey elde edemedim. Bilgisayarın fn tuşu hala kullanılabiliyor. Yani ses açma, kapama, uyku moduna geçme, ekranı kapatma gibi işlemleri yapabiliyorum. Mesela mute yaptığımda sol üst tarafta mute olduğuna dair her zaman görünen şeyler görünüyor. Ama ekran değişimi yapamıyorum (w+p) sanırım sorun Windows dosyalarının eksikliğinde. Windows' a dair hiçbir işlem yapılamıyor.

Bilgisayarım :

Asus X550L
8 gb ram
Nvidia 840 M
İntel Core i5 4200U 2.6 ghz işlemci
merhaba bir kaç şarkı çevirisi yapabilecek biri varmı ingilizceye çevirilecek
Merhaba. Kardeşime Ashton Wah10 pedal aldım. Tüm bağlantıları yapmış kardeşim. Yanlış olabileceği için tüm kombinasyonları denediğini söyledi. Eski bir pil kullanıyordu ondan kaynaklanıyor dedik adaptör almış bugün yine aynı sorun var. Pedalı bağlayınca amfiden gitarın sesi gelmiyor. Lütfen yardıme debilecek olan varsa yardım etsin.
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır yaşadığım bir sıkıntı, artık iyice bunalttı beni. Ben de bir konu açarak bilgi almak istedim. Başlıktan da anlayacağınız gibi sorun League Of Legends ile alakalı. Başka oyun da oynamam zaten pek. Bundan yaklaşık 6 ay önce fps düşüklüğü yaşamaya başladım. Bir düzeldi bir bozuldu. Ama takmadık oynadık. Artık dayanılmaz olmaya başladı. Fps genel itibari ile 25 - 30 seviyelerinde. Sistem özelliklerimi aşağıya yazacağım. Bu durum normal mi değil mi, elimdeki sistem bu oyun için yeterli mi, yeterli değilse neyi değişmeliyim, ekran kartını değişeceksem hangi kartı önerirsiniz ? Bütçem de fazla bişey değil en fazla 150 lira olur. Derdimi sıkıntımı anladınız inşallah dostlar. Yardımınızı bekliyorum.

İşlemci : İntel (R) Core (TM) İ3 Cpu 540 3.07 Ghz
Ram: 4 Gb
Ekran Kartı: Nvidia Geforce 9600

Win 7 Ultimate 32 bit kullanıyorum.
Halihazırda Erzincan Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümünde okuyorum. 1. sınıf öğrencisiyim. Buraya TM 3 puanım ile geldim. Fakat geçiş yapmak istediğim üniversite YGS 5 ile alım yapıyor. Geçiş yapılabilir mi ?
Arkadaşlar merhaba, yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Telefon ile sürekli uğraşan, oyun oynayan biri değilim. Ama yine de insan kaliteli bir telefonu olsun istiyor. Başlıkta belirttiğim iki telefondan birisini almayı düşünüyorum. Deneyimli arkadaşlardan önerilerini, fikirlerini bekliyorum. Farklı telefon da önerirseniz alternatif çoğalır güzel olur çünkü bu konularda hiç bir bilgiye sahip değilim. Bütçem yaklaşık olarak 1100 tl civarı.
Özel yurt falan düşünen varmı ?
Soru net arkadaslar,bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim. Bir de Kyk sonuclari tahminen ne zaman aciklanir.
Var mı beyler ?
Beyler bi toplanalım konuşalım çoğumuzun hiç bi fikri yok orasıyla alakalı.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 119
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.278 (Bu ay: 383)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.