
KEYFİYETTEN İADECİ "om3rr" -ÖMER E****
Herkese merhabalar,
Geçen hafta @om3rr kullanıcı bir adet Yemeksepeti onaysız istediğine dair özel mesaj attı. Hesabı aldıktan ve ödemesini yaptıktan sonra bana kullanmayacağını söyledi ve işe yaramayacağını söyledi. Alışveriş gerçekleşmiş, üründe hiçbir kusur veyahut da hata yok ancak keyfiyetten iade yapmak istediğini söyledi.
Öncelikle, satılan bir üründe sorun çıkmayacağı sürece iade olamayacağını bilmeniz gerekir. Siz satın aldıktan sonra iade etmek istediğinizi söylediniz ve gerekçeniz arkadaşınızın da hesabı olduğu yönündeki gerekçenizdi. Böyle bir durumda iade satıcının inisiyatifindedir. Hesapta çıkabilecek herhangi bir sorun ve problem sonucunda iadeleri gerçekleştiriyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar.
Ardından aynı gün içerisinde hesap bana lazım oldu ve hesabı kullanıp -başka hesabı da kullanabilirdim- kendisine mesaj atıp iban istedim. Ardından ödemeyi gönderdim. Ancak arkadaş ne meczup çıktı her yere yazarak adımı kirletiyor. Bu arkadaştan alışveriş yapmamanızı öneririm. Adeta çocuk gib.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Mesaj Sayısı: 1
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 151 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu

