E

Çavuş
21 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Evet arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı olur? İleride yatay geçiş yapmak kolay olur mu bu bölümlerden ? Ama geçemeyip kalma olasılığı da var o yüzden hangi meslek daha avantajlı şu anda iş bulma maaş vs konular hakkında gerçekten bilgisi olan varsa cevapları bekliyorum .
Arkadaşlar endüstri mühendisliği okuyan birinin hangi bölümle çap yapması daha mantıklı olur sizce ?
Arkadaşlar ben üniversitede okuyorum bu sene öylesine ygs ye de girdim. Şimdi lys için başvurmak istiyorum. Ancak tercih yapmak istemiyorum yine oylesine gireceğim. Bana herhangi bir sıkıntı yaratır mı ?
Biraz araştırma yapayım dedim çok farklı görüşler var. Biri öyle diyor biri böyle . Piyasadaki durumu hakkında okuduklarım iç açıcı değil. Şimdi düşünün adam kaç sene okuyor ygs lys giriyor bu bölümü okuyor. Üstüne üniversitede koşturuyor. Mezun olduktan sonra neler yapabilir ? Alacağı maaş rahat bir hayat sürmesi için rahat olacak mı ? Geleceği ne mesleğin?
(Kendini geliştirmeye çalışan 2 yabancı dil bile biri için ) Yorumlarınızı bekliyorum
Selam arkadaşlar,
Çalışmalar nasıl gidiyor ? Netler ne alemde? Hazır sınavlarda bitti şu tatilde neler yapacaksınız ?
Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim. Bölümüm %100 İngilizce yani İngilizce seviyem çok iyi. Aşağıdaki branşlarda uygun fiyata özel ders verebilirim.

Branşlar: İngilizce, Matematik , Fen Bilgisi

Not: Fiyatlar sınıfa öğrenci sayısına göre değişeceği için fiyat yazmadım.İlgilenenler bana ulaşsın.
Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim. Bölümüm %100 İngilizce. İngilizce seviyem çok iyi durumda. İsteyenlere makul fiyata özel ders verebilirim. İlgilenenler pm atsın bana ulaşsın.
Ben geçen sene girdim sınava yerleştim bu sene ilk senem okuyorum. Bu sene de sınava girmek istiyorum başvurumu nasıl yapacağım? Bir de bu sene puanım kırılacak ama seneye tekrar girersem yine kırılacak mı? Acil yardım edin. Son bir sorum daha var bu sene Ygs ye girmemim üniversiteye bi olumsuzz etkisi var mı? Beni okuldan atmasınlar sonra
arkadaşlar bayadır telefon almayı planlıyorum ama bu ikisi arasında kararsız kaldım. Lumia daha zarif bir telefon gibi geliyor yani benim çok hoşuma gidiyor nagivasyon bilen göz kamerası bunlarda baya etkileyici ama wp8 olması düşündürüyor. Bana marketteki uygulamalar yeter gibi ama sisteme alışabilir miyim kararsızım. Optimus g' de sistem özellikleri olarak üstün ve arayüzü çokhoşuma gitti. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Mesela lumia 925 te altyazı göstermiyormuş diye duydum bu doğru mu yani film izlemeyi düşünüyorum yolda kullananlar yorum yazarsa sevinirim. Uzun oldu ama bi seferde anlatayım dedim
arkadaşlar telefondan wifi arattığımızda bazılarının üzerinde mavi yuvarlak içinde S ye benzeyen bir işaret çıkıyor ne anlama geliyor?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 74
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.532 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.