T

Onbaşı
08 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 27 (Bu ay: 0)
Gönderileri
play.google.com
Thunder God: From Zero - Apps on Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BreadHeadStudios.ThunderGodFromZero

Selam herkese, oyunuma bir göz atın. Level tasarımına baya güveniyorum. Burada üstüne konuşabiliriz.

Şuanda Bir ismekde Rusça dil kursuna gitmekteyim aslında japonca kursuna gitmek istemiştim.Ama anadolu yakasında japonca dil kursu yok.Bu süreçte ismek müdürlüğü ile görüştüm kursların talebe göre açıldığını söylediler.Bende kurs açılması imza toplamaya karar verdim. Online ve offline anketlerle imza topluyorum. İsmek kurs merkezlerinde ücretsiz Japonca dil eğitimi almak isterseniz lütfen ankete katılın. https://goo.gl/forms/3WBp6HFDw0rYpKbT2
Şuanda Bir ismekde Rusça dil kursuna gitmekteyim aslında japonca kursuna gitmek istemiştim.Ama anadolu yakasında japonca dil kursu yok.Bu süreçte ismek müdürlüğü ile görüştüm kursların talebe göre açıldığını söylediler.Bende kurs açılması imza toplamaya karar verdim. Online ve offline anketlerle imza topluyorum. İsmek kurs merkezlerinde ücretsiz Japonca dil eğitimi almak isterseniz lütfen ankete katılın.
https://goo.gl/forms/3WBp6HFDw0rYpKbT2
Resimdeki Ceketin markasını bilen var mı arkadan görünüşte küçük bir simge var ama çıkaramadım.Orkun ışıtmağın kadın elbiseleri deniyorum videosunda baya gözüküyor.Bu tarz bişey almayı düşünüyodum o yüzden soruyorum
sony 3000 mAh harici şarj aldım aletin üsstünde bi ışık deliği var telefonu şarş ederken yeşil yanıyo kendisini şarj ederken turuncu da ben bunun % kaç dolu olduğunu yada dolumu boşmu nasıl Anlarım?
Cowboy bebop u önceden izlemiştim amv lere bakarken rastladım kafama takılan bi soru var

Ben animeyi izlerken
Spike Resimdeki adama viciousa karşı savaşıyodu ama sürekli alttaki resimdeki vincent adındaki adamı görüyorum cowboy bebop amvlerinde ama ben bu adamı hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim kim bu ?
2014 de Kpss ye girdim 73 puan aldım Kpss ye üniversiteye giderken ders saatin olmadığı zamanlarda devlet de memurluk yapabilirsin demişlerdi onun için girdim

Çalışmak istediğim alanı ne zaman çalışabileceğimi tercih fln hiç bi konuda bilgim yok sadece sınava girdim şuanda mezun um seneye üniye giderken çalışmak istiyorum

Taktik lazım Şimdiden Saolun

Beyler Bu fotoda Yeteneklerinizi Konuşturun Öndeki yeşilliye yapabildiğiniz her türlüsünü yapabilirsiniz
Bu halının Markası Nedir Nerden satın alabilirim ?
Pendik, Kaynarcada oturuyorum yakınımdaki duraklar TERSANE KÖPRÜSÜ DURAĞI - KAYNARCA ALT GEÇİT - KALENDER diğer yürüme mesafesi duraklarada giderim Kpssye gireceğim okul nuh kuşçulu teknik ve endüstri meslek lisesi Pendik velibaba mahallesinde Buraya münkün olan en kısa şekilde nasıl giderim minübüs olur otobüs olursa daha iyi olur :D taksi yazmayın öğrenci adamız :D ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.007 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.