P

Er
18 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arçelik lcd A37-LEP-6WW televizyonunu fabrika ayarlarına döndürdüm türksat 32.e uydusuna falan bağlandım herşey güzel gidiyordu fakat show tv 300. kanala gitmiş.Önceden show tv 3.kanalda falandı yardım edin beyler babam kafamı kırıcak akşam eve gelince yardım acil
arkadaşlar küçükken babam bir oyun almıştı oyunu tekrar oynamak istiyorum fakat adını hatırlamıyorum oyunun başında 6 7 arası karakter vardı değiştrebiliyordun falan hatta oyuna başlamadan once ormanda amerikan askerlerini japon askerleri kaçırmış esir almışlardı bir yerde de uçak düşmüş tü
adını hatırlayan varsa yazsın o oyunun yeri başkadır bende :)
arkadaşlar küçükken babam bir oyun almıştı oyunu tekrar oynamak istiyorum fakat adını hatırlamıyorum oyunun başında 6 7 arası karakter vardı değiştrebiliyordun falan hatta oyuna başlamadan once ormanda amerikan askerlerini japon askerleri kaçırmış esir almışlardı bir yerde de uçak düşmüş tü
adını hatırlayan varsa yazsın o oyunun yeri başkadır bende :)
arkadaşlar 1 aydır bu sorunla karşı karşıyayım format attım düzeldi 2 3 gün sonra yine aynı sorun ayın başını bekledim 2 3 gün sonra yine aynı sorun başlıkta belirttiğim gibi internet var gözüküyor ttneti aradım ttnet dns sini verdiler değiştirdim olmadı google dns sini değiştirdim yine olmadı ertesi gün birşey farkettim
1 gibi eve geliyorsam 5 gibi internet hızlanıyor yani pc 4 5 saat açık kaldıktan sonra hızlanıyor yardım edin yalvarırım virüs te yok hadi lütfen
olayı bir anlatayım dedim

beyler dün akşam ablam bilgisayarımın ekran kablosunu çıkarmış kendi laptopunu takmak için
ertesi gün geldiğimde birtek bu çözünürlükte ekran biraz kaymış idi

ne yapmalıyım bu arada birtek 1280x800 çözünürlükte bu sorun var

acil yardım beyler
Arkadaşlar şu 3-4 aydır internetimde büyük bir problem var
Bilgisayara açtığımda yaklaşık yarım saat internete bağlanamıyorum bağlamsamda çok yavaş bu forumda yeniyim uzun zamandır güzel bir forum arıyordum
sonunda bulmuş oldum

Aynı zamanda valvenin online oyunlarındada 20 dakikada bir warning connection problem diyor buna çok sinir oluyorum
Nasıl çözebilirim bi öneriniz falan varsa ?

Sorun 1 aydır falan yoktu sonra tekrar oldu fakat pcmi açınca 5 dk falan olmuyordu bunu sorun etmiyordum artık oyunlardanda atmıyordu
Önceden skypede çağrı yapıyordum ve oyundan yada internetten sürekli atıyordu bügün bir çağrı yaptım ve yine gitti acaba ilgisi olabilirmi ?

Acil beyler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 396 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.