G

Er
10 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar herkeze merhabalar çalıştığım yerde internet kısıtlaması yapmak istiyoruz pclerde netron gözcü diye bi program var onu yükledik sadece girmesini istediğimiz 2 siteyi ayarladık sorunsuz çalışıyor ama bazı pc lerde netron gözcüyü aktif hala getirdiğimiz anda explorer açılmıyo bile tılıyosun sayfa kayboluyo devreden çıkarıyosun sorunsuz çalışıyo crome yükleyerek sorunu çözelim dedik bu defada crome varsayılan tarayıcı olmasına rağmen hiçbir şekilde engelleme yapmıyo yardım olursanız sevinirim tavsiye edeceğiniz başka bi program felan da olur şimdiden çok teşekkürler
arkadaşlar herkeze günaydın Compaq Presario CQ50-110TR marka/model pc me format atıp xp ye çevirmeyi düşünüyorum sitesinde w7 ve vista harici driver verilmemiş önce bi danışayım dedim bulabilirmiyiz bu driverleri başlasammı acaba formata bende şu bi zamanlar nette dolaşan 50.000 universal driver for xp var bununla format sonrası büyük ihtimal kablosuzağ, ekran, ses driverlerini görmeyecek bunla olurmu acaba önce akıl danışayım daha önce tecrübe edenler yada driver bulabileceğim yer hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
arkadaşlar umarım doğru yerdeyimdir cortrex c-588 driver lazım win 7 32 bit yardımcı olursanız sevinirim
günde 1 kere kesinlikle bu ekran geliyo.belli bi işlem yaparken felan da değil bi anda sebepsiz geliyo lütfen yardım tam sonuç almak için resmini çektim ekranın şimdiden çok teşekkürler

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 434 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.