R

Er
11 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar selam,

Uzun zamandır hoşlandığım biri var, kısa bir süredir de muhabbet halindeyiz. Dayanamayıp hislerimi söyledim ama uzun süredir bir ilişki içerisinde olmadığını ve beni de çok tanımadığını söyledi. Yaklaşık 2-3 defa buluştuk bu süresinin birbirimizi tanımak için yeterli olmadığını, kalbinin hop hop etmediğini ve şu an için arkadaşı olduğumu ve zamana ihtiyacı olduğunu ve bu tarz şeyler için daha erken olduğunu söyledi. Ben ise arkadaş olarak görmediğim biriyle arkadaşımmış gibi davranamayacağımı eskisi gibi olamayacağımızı ve kendisini unutana kadar görüşemeyeceğimi söyledim. Israrla iletişimi koparmamamın saçma olduğunu söyledi. İlerde ne olacağı beli olmaz sevedebilirim sevmeyedebilirim gibi bişey söyledi. Şu an her gün yazışmaya devam ediyoruz. Bütün gün discordda beraber oyun oynuyoruz. Gerekli gereksiz birçok konudan muhabbet ediyoruz. Instagramdan sürekli bişeyler gönderiyor vsvs. Sıcak davranıyor. Ben yazmadığım zaman yazıyor. Ben bu kızdan hoşlanıyorum ama benzinsiz arabanın da gazına basmak istemiyorum. Konuştuğu kişilere bire yer yer canım canım trip atabiliyorum. Bunun bile kendisini rahatsız etmediğini söylüyor. Şimdi ben bu kızı hayatımdan çıkarsam gerçekten üzülürüm ama zamanla unuturum, şans verdiğim her gün üzülmeye devam edeceğim gibime geliyor. Başkasıyla görme korkusu beni benden alıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar,

Biz Defias Brotherhood horde factionunda kurulmuş bir guildiz.Oyuna wod ile birlikte geri döndük.Yaşça olgun, sabırlı kişilerden oluşmaktayız.Raiding team kurup raid progress yapmak istiyoruz.Gerek raid progress olsun gerek achievement run olsun guild kadromuza birlikte oynayacak arkadaşlar arıyoruz.İlgilenen arkadaşlar benimle site içinden veya oyun içi iletişime geçebilir.(An itibariyle aktif oynayabilen 8-9 kişiyiz.Şuan için dps ve healer ihtiyacımız var.)

http://eu.battle.net/wow/en/character/defias-brotherhood/Thenexus/simple - Thenexus

Raid günleri - Pazartesi-Çarşamba-Cuma 7.00-00.00 st (zaman olunca daha da uzayabiliyor)
Raidcall ve yüksek raid katılımı beklentimizdir :)

Oyunda görüşmek üzere.
Arkadaşlar merhaba ,

Defias Brotherhood serverinde horde oynamaktayım.Şuanki karakterim 560 ilvl hunter.Forumda bu serverde oynayan arkadaşlar varsa raid grubu kurabiliriz.
Oyun içi nickim:Josselyne

Benimle oyundan veya bu başlık altından iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkürler.
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Bildiğiniz gibi amazon ebay gibi sitelerden yapacağınız alışverişler Türkiye den yapacağınız alışverişlere göre daha ucuza geliyor.Kulaklık almayı düşünüyorum ,fakat birkaç sorum olacak.
http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Surround-Gaming-Headset/dp/B00EPAVKP0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1397762509&sr=8-1&keywords=razer+kraken+7.1
-Acaba bu ürün gümrükte sorun çıkarır mı ?
-Gümrükte takılırsa ek olarak ne kadar masraf çıkarır?
-Free shipping yazıyor ek olarak kargo ücreti çıkarmı ?

Yorumlarınız için teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle bilgisayarımın özellikleri
i7 4700 mq işlemci
ge force gtx 765m ekran kartı
8 gb ram

battlefield 4 ü ultrada sorunsuz oynayabilmeme rağmen, wow u good ayarlarında kasarak oynuyorum.Ekran kartının driverini güncelledim.Yüksek istemciylede çalıştırmayı denedim.Fakat oda arkadaşım 2 senelik laptopuyla kasmadan oynarken benim bilgisayarım kasıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.311 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili online RPG Oyunları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.