Teğmen
22 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
Gönderileri
- Glimmer of the Sacred Hunt (Drow Ranger, boynuzlu seti)
- Adornments of the Jade Emissary (Earth Spirit)

Setleri arıyorum. Ö.m atarak yada Steam'den ulaşabilirsiniz.https://steamcommunity.com/id/PipeHammer/
Arkadaşlar, bu etkinlik hakkında bilgisi olan var mı? 10-18 ekim tarihleri arasında saat 13-19 arası Ankara Next Level AVM'de yapılacakmış. Arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz ancak nasıl bir etkinlik olacağı hakkında bir fikrimiz yok. İndirimli çizgi roman satışları, cosplay yarışmaları, konferans vb. aktiviteler mi olacak? Comic-con'a benzetilmeye mi çalışılacak? ( Tırnağı bile olamaz.) Yoksa çocuklara mı hitap edecek?
Arkadaşlar, bu poolparty skinleri neden hiç indirime girmedi? Veya girecek midir? Boşuna beklemeyeyim alıyım mı graves ve ziggs e?
TR serverında 9 zafer, ve 1 lost kazanarak bronze 1e yerleşmeyi başarmış bulunmaktayız. Tüm gece uğraşıp didindik ve sonuç... Geçen sezon arkadaşım bronze 3 bitirmişti. (West'ten TR'ye geçtiği için bronze a atmıştı.) O kadar emek vererek bu hale nasıl geldik hala anlamış değilim. Acaba Riot'a ticket göndersek mi?

9 Zafer Ve 1 Mağlubiyet Ve Sonuç

9 Zafer Ve 1 Mağlubiyet Ve Sonuç
Merhaba arkadaşlar, West'te oynamaktayım. Bildiğiniz üzere euro 2,9-3 civarlarında. Bu da tl ye oranla RP fiyatlarını bir hayli artırıyor. Eğer TR'ye geçişler bedava olursa TR'ye geçip yüksek bir meblağda RP çekerek West'e tekrar geçmek istiyorum. ( TR'de 6400 RP 60-65 tl, West'te 9300 ise 150 tl ye karşılık geliyor. TR'de 150 tl lik RP çeksem +14.000 civarı oluyor.) Amacım kar etmek. Ancak sorum şu ki: Bu işlemi kısa sürede gerçekleştirirsem West'e tekrar döndüğümde aynı ligimden devam eder miyim?
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta PayByMe kartım adresime geldi. İnternette araştırdım ancak böyle bir bilgi bulamadım. PayByMe EU West serverında geçerli midir acaba? Eğer geçerli değil ise epin.com'dan alınabilen rp'ler West'te geçerli midir?
Merhaba arkadaşlar, internetten video izlerken video önce yaklaşık 1:30 dakika boyunca güzelce oynuyor. Sonrasında ise kare kare kasarak oynatıyor. İmleci hareket ettirince düzeliyor ve yine 1:30 dakika sonra aynı sorun oluyor.
Videoya sağ tıklayıp "Ayarlar" diyip donanım hızlandırmayı etkisizleştirdim. Olmadı. Tarayıcım Chrome idi. Sildim, tekrar kurdum olmadı. Ekran kartım güncel. Adobe Flash Player ı tamamen silip tekrar yükledim. Mozilla Firefox'ta denedim. Onu da silip tekrar yükledim ancak yine bir sonuç çıkmadı. Araştırmalarımda Chrome'da "Plugins'in içerisinden Pepper Flash'ı etkisizleştirin." diye yazıyordu, ancak bu da işe yaramadı. Bundan birkaç ay önce aynı sorun başıma gelmişti ve şans eseri çözmüştüm. Bu sefer yapamıyorum. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar hazır rp ler indirimdeyken oyunun içinden cep-t paracard ile alışveriş yapmak istiyorum mastercard ve paypal üzerinden. Diğer sitelerle uğraşamam bu daha kolay. Acaba cep-t paracard çalışıyormu? Bunu öğrenmek istiyorum. Yeni çıkarttırıcam daha.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PC
Notebook
Sony
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 238
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 2.222 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.