H
@hayatoglu 
er
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör


Er
15 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Konum: İstanbul, Kadıköy
Meslek: evden eve nakliyat
İlgi Alanları: 444 0 723
Forum İmzası:
Hakkımda:
İstanbul Evden Eve Nakliyat

İstanbul Evden Eve Nakliyat - Ofis Taşıma - Eşya Depolama - Asansörlü Nakliye - Sigortalı Taşımacılık hizmetlerimiz için hemen bizi arayın. Firmamız yılların vermiş olduğu kurumsal tecrübe ile siz sayın müşterilerimizin sürekli tercih ettiği firma olmaktan gurur duyuyoruz.

Hizmet kalitemiz ,deneyimli personelimiz,geniş araç filomuz temiz ve hijyenik ambalaj malzemelerimiz ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli bir hizmet aynı zamanda piyasa şartlarını da göz önünde bulundurarak ekonomik fiyatlara hizmet vermekteyiz. İstanbul Evden Eve Nakliyat firmamız profesyonel ev eşyası taşımanın yanı sıra ofis mobilyaları,toplu palet taşımacılığı,sanayi makineleri vb farklı eşya çeşitliliği taşımaktadır.
İstanbul Kurumsal Evden Eve Nakliyat Firması

İstanbul Kurumsal Evden Eve Nakliyat Firması 1893 yılında İstanbul merkezli kurulmuştur. Sektörün öncü firmalarından biri olarak disiplinli çalışmamız prensip sahibi hizmet anlayışımız müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ama ekonomik rakamlar çerçevesinde kadrolu personelimiz ile hizmet sunmaktayız.

Şirket bünyemizdeki idari kadromuz ve de taşıyıcı deneyimli personelimiz alanında uzman ve profesyonel ekiplerden oluşmaktadır. İşimiz gereği insanların çok özel alanlarına girmekteyiz,ve sorumluluğumuz eşya nakil etmekten çok mahremlerine tanık olmaktır.Bu nedenle çalışan personelim hem güvenilir hem de bizzat düzenli ve temiz olmalıdır. Aynı zamanda eşyalar üzerinde kullandığımız ambalaj malzemeleri hijyenik sağlam ve bazı durumlara göre tek kullanımlıktır.
Evden Eve Nakliyeciler Derneği
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Mesaj Sayısı: 0
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 181 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.