Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Problemsiz notebook arıyorum 5-6. Nesil i3-i5 veya AMD İlana Git 4 Temmuz 2022 10:10 1 1 Problemsiz notebook arıyorum 5-6. Nesil i3-i5 veya AMD 5. veya 6. Nesil i5-i3 veya dengi AMDProblemsiz notebook arıyorum.Ufak tefek sorunlar göz ardı edilebilir, uçuk fiyatlar göndermeyin lütfen.PM üzerinden ulaşabilirsiniz.i5 5. Nesil ThinkPad X250 2500-3000 TL arası piyasada bulunmaktadır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün Sandisk Sansa Fuze LCD EKRAN + KASA PARÇA NİYETİNE Aerocool Xpredator X3 Devil Red Edition 2X Fan Kontrol + Dock Station
İ5 Dell mevcut , dockstation vs herşeyi eksiksiz.7k. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 25 Ağustos 2022; 20:6:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >