Mert Hocanın 10 günlük kampı var Probleme İlk Adım diye benim gibi problem özürlü olanlara öneriyorum Kısa zaten ben ilk 4 günü bitirdim bana çok şey kattı 345 teki soruları takılmadan çözdüm Ösym sorularında birkaç soru hariç hoca gerçekten mantığıyla anlatıyor ve sıkmıyor izlerken soruların seviyesi kolay-orta zaten bunun üstüne 1-2 fasikül daha çözersem sıkıntım kalmaz diye düşünüyorum |
Problemlerde Sıkıntısı Olanlara Önerim

-
-
Teşekkürler -
pdfsini almadan katılsam nasıl olur -
hocam verimli olmaz bence o soruların altına önce kendin deneyip sonra hocanın yöntemini görmek hoş oluyor defter tutar gibi yazmak da çok zaman alır bir şekilde çıkarın bence imkanınız varsa
-
kanka yakınımda kırtasiye tarzı bi yer yok çarşıya çıkarsam alırım
pdfyi nasıl alıcam hiç almadım daha önce? -
videonun altına bırakıyor hoca linki ordan indirip copy centerdan flash belleğinle çıkarabilirsin yakınımda yok dersen vivacopy var yaz google a telefonunu al whatsapptan sipariş ver kargo fiyatını bilmiyorum ama sayfa başı 4 kuruş
-
kanka linki indirip flash belleğr atsam kırtasiyede çıkartamam mı -
ayt kampı nasıl hocanın bilginiz varmı
-
dosyayı flash belleğe atman gerekiyor
-
katılmadım o kampa ama temelden alıyor videolara bakarsak
-
tüm kamp pdfsi yok sanirim.gune göre değil mi bulamadım ama soriyim dedim belki kacirmisimdir ben diye -
https://drive.google.com/file/d/1PJT8lF0fx78_fXk-I9u84--lJw6cIeDR/view tüm kamp pdfsi hocam
-
teşekkürleer -
up kampı bitirdim arkadaşlar gayet verimliydi herkese tavsiye ederim şuan bilgisarmal çözüyorum zorlanmadan güncelleme yaparım belki ilerde
-
Mert Hoca kraldır, TYT kampına katıldım ve verdiği tavsiyelere uydum, 30 neti devirmeye başladım bile
-
Bende öyle yapıyorum kendin çözmeyi dene geç soruları yazsan ne yapacaksın dönüp okuyacak halin yok ya sürekli çok güzel dediğin soru olursa yazarsın ama soruyu okuyup boş kağıtta deneyip geç direk zaten klasik soru çözüyor galiba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X