Şimdi Ara

Problemlerde Sıkıntısı Olanlara Önerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mert Hocanın 10 günlük kampı var Probleme İlk Adım diye benim gibi problem özürlü olanlara öneriyorum Kısa zaten ben ilk 4 günü bitirdim bana çok şey kattı 345 teki soruları takılmadan çözdüm Ösym sorularında birkaç soru hariç hoca gerçekten mantığıyla anlatıyor ve sıkmıyor izlerken soruların seviyesi kolay-orta zaten bunun üstüne 1-2 fasikül daha çözersem sıkıntım kalmaz diye düşünüyorum

• Teşekkürler
  • pdfsini almadan katılsam nasıl olur
  • keyikst kullanıcısına yanıt

hocam verimli olmaz bence o soruların altına önce kendin deneyip sonra hocanın yöntemini görmek hoş oluyor defter tutar gibi yazmak da çok zaman alır bir şekilde çıkarın bence imkanınız varsa

• kanka yakınımda kırtasiye tarzı bi yer yok çarşıya çıkarsam alırım
    pdfyi nasıl alıcam hiç almadım daha önce?

videonun altına bırakıyor hoca linki ordan indirip copy centerdan flash belleğinle çıkarabilirsin yakınımda yok dersen vivacopy var yaz google a telefonunu al whatsapptan sipariş ver kargo fiyatını bilmiyorum ama sayfa başı 4 kuruş

• kanka linki indirip flash belleğr atsam kırtasiyede çıkartamam mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayt kampı nasıl hocanın bilginiz varmı

dosyayı flash belleğe atman gerekiyor

• matrix066 M kullanıcısına yanıt

katılmadım o kampa ama temelden alıyor videolara bakarsak

• tüm kamp pdfsi yok sanirim.gune göre değil mi bulamadım ama soriyim dedim belki kacirmisimdir ben diye
  • lucilfer kullanıcısına yanıt
  • teşekkürleer
  • up kampı bitirdim arkadaşlar gayet verimliydi herkese tavsiye ederim şuan bilgisarmal çözüyorum zorlanmadan güncelleme yaparım belki ilerde

• Mert Hoca kraldır, TYT kampına katıldım ve verdiği tavsiyelere uydum, 30 neti devirmeye başladım bile

Bende öyle yapıyorum kendin çözmeyi dene geç soruları yazsan ne yapacaksın dönüp okuyacak halin yok ya sürekli çok güzel dediğin soru olursa yazarsın ama soruyu okuyup boş kağıtta deneyip geç direk zaten klasik soru çözüyor galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.