Şimdi Ara

Problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar problemleri değer vererek felan çözüyorum sadece mantık yürütüyorum yada çıkan soruları felan çözüyorum sıkıntı Yok sınavda sıkıntı çıkarmı sizce ?
    Yada özellikle formülünüde öğren dediğiniz problem türü varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Valla hocam sınavda en kolay soruya bile 5 dk bakacan böyle çözemiyorum diyeceksin ben seni şimdiden uyarıyım editlersin sınavdan sonra.
  • Problemler ösymnin sordugu en özgün konudur. Öyle işçi havuz karışım maliyet fiyatı yaş problemi falan bekleme yani. Hız çıkar bir tane o da gerisi mantık problemleri bazılarında işlem bile yapmıyosun bazen öyle sorular oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Casper1907

    Problemler ösymnin sordugu en özgün konudur. Öyle işçi havuz karışım maliyet fiyatı yaş problemi falan bekleme yani. Hız çıkar bir tane o da gerisi mantık problemleri bazılarında işlem bile yapmıyosun bazen öyle sorular oluyor.

    özgün olduğu doğru fakat işçi hız falan bilmeden biraz zor yapar hepsini.Aslında yapar fakat 2 dkda çözeceği soruyu 5 dkda çözer
  • Önünüze gelen soruları çözüyorsanız sorun yok zten mantık konusu. Ben de ek çalışmadım problemlere ama çözülüyor çok soru çeşidi görmeklw alakalı o da en iyi bölüm denemesi çözerek olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    Hocamhız tamam onu dedim 1 soru çıkıyor. Geçen senede bir tane musluk sorusu vardı ama basitti kuralsız da yapılıyordu. Onun dışındaki 10 soru nun alakası yok diğerleriyle. Mesela dosya sorusu vagon sorusu vs. Hepsi mantık problemi. 2014-2015 de öyleydi. Dedigin dogru zaten problemlere sınavda uzaydan gelmis gibi bakıcaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper1907 -- 8 Şubat 2017; 11:24:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.