Arkadaşlar pro server derken pro map demek istemiyorum.Size şunu soracağım. Sadece pro insanların(oynamayı bılen ınsanların)takıldıgı bır server bılıyor musunuz?Yani 20 2 30 4 boyle skorları ınsanların sureklı takıldıgı bızım tabirimizle lamer olmayan kısılerın takıldıgı server var mı?Siz diyecekceniz lamerlerin sana ne zararı var?Cok var onume sıs atarlar adam vuramazlar onundekı adamı vuramazlar bende boylelerıne sınır olurum
Belki aranızda bilen vardır dıye soyluyorum belkıde boyle server yoktur ama genelde pro insanların takıldııg serverler neledir? Cvplarınızı bekliyorum
Kardeşim sende benim kafadansın ancak malesef Türkiyemde böyle server sayılı.Ancak xtrm.us lar fena değil cs1.xtrm.us > pro map cs2.xtrm.us > fun map cs3.xtrm.us > deathmatch
Herkes kendi takıldığı serveri söyler..Lamer olmayan server bulamassın,illaki 3-5 tne cıkar her serverdan biri gider diğeri gelir..Sen tatlı diille ne yapması-yapmaması gerektiğini söylersen anlayış gösterirler..Sonuçta bu oyun ve doğuştan örenilmio..Sen ben oretmessek o adam nasıl cs örenceq..??
xtrm serverlar güzelde ping olayı falan az. ama problemli bir yönetimi ve istediğini banlıyan istediğini admin yapan ( çocuklar ve oyundan anlamayan kızlarda dahil bu adminlikte ) bir server.rahatsız oluyor bi müddet sonra insan.ben önermiyorum.
xtrm sunucuları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme